-
در کشاکش مادری و کارآفرینی
همبنیانگذار مجموعه آفیسا، بانوی کارآفرینی است که با وجود داشتن دو فرزند و به رغم مشکلات و موانع موجود تلاش میکند در کشاکش بین مادری و کارآفرینی تعادلی بین این دو عرصه کاملا متفاوت برقرار کند، طوری که بتواند هم در خانه و هم در محیط کار توانمندیهای بالقوه خود را به فعلیت برساند.
-
در دلِ کویر هم میشود کارآفرینی کرد + فیلم
در این مصاحبه با تجربه یک معلم جوان، اهل روستایی در استان کرمان آشنا میشویم که توانسته کارآفرینی اجتماعی را به معنای واقعی کلمه در روستای خود به اجرا بگذارد، طوری که کارآفرینی برای اهالی روستا تبدیل به یک ارزش شده و مردم کمتر به منجی که دولت باشد وابسته هستند تا برایشان کار راهاندازی کند.
-
با کارآفرینان دانشگاه صنعتی شریف؛
کرونا و عبور موفق از کارمندی به کارآفرینی
در این مصاحبه با تجربه مدیرعامل شرکت دانشبنیان «کیاهوشان آریا» آشنا میشویم؛ کارآفرینی که گذار موفقیت آمیزی از کارمندی به کارآفرینی داشته و موفقیت خود را را قبل از هرچیز مدیون تلاش و پشتکار شخصی و شناسایی و استفاده به موقع از فرصتهایی میداند که همهگیری کرونا در اختیار او قرار داد.
-
قیمت خودرو در ۸ شهریور ۱۴۰۲+جدول
امروز پژو ۲۰۷ پانوراما در بازار آزاد ۶۵۱ میلیون تومان و تیگو ۷ به قیمت یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان معامله شد.
-
پول، عنصری برای جمع کردن نیست
کارآفرینی که همه زندگی خود را وقف پیشرفت و توسعه صنعتی کشورش کرده است معتقد است که هرچند هیچ کس از پول بدش نمیآید اما هدف کارآفرین نه صرفا جمع کردن پول، بلکه استفاده از آن برای ارتقای کیفیت زندگی و پیشرفت جامعه است.
-
رییس هیأت مدیره و همبنیانگذار «پیونیکا»:
در ایران، به کارآفرینی توجه معکوس میشود
اینبار کارآفرین نیوز به سراغ کارآفرینی رفته که از چالشها و دردسرهای ادارات مختلف گله دارد و معتقد است: در کل ادارهجات وضعیت خوبی ندارند و در ایران نه تنها به کارآفرینی توجه نمیشود بلکه توجه معکوس صورت میگیرد؛ به این معنا که کارآفرینان را حتی اذیت هم میکنند.
-
نخستین بانوی کارآفرینی که وارد حوزه کشتیرانی و حمل و نقل بینالملل شد:
مبادا خسته و دلزده شوید!
نخستین بانوی کارآفرینی که وارد حوزه کشتیرانی و حمل و نقل بینالملل شد میگوید: مطالعه و آموزش بهترین پیشنهاد من به کارآفرینان جوان است و استفاده از فرصتها و مناسبتهای فکری و داشتن الگوهای ذهنی از عوامل موثر در موفقیت کارآفرین است. به آنان توصیه میکنم که مبادا زود خسته و دلزده شوند یا از هدف خود کوتاه بیایند. در صورت شکست دوباره شروع کنند و از پا نشینند.
-
کارآفرینی جماعت محور و توانمندسازی زنان
مدیر پروژه «ایجاد گروههای خودیار بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان» با اشاره به اینکه یکی از شعارهای اصلی آنها، توسعه جماعتمحور است که میتواند اتفاقات خوبی رقم بزند گفت: ما یک جماعت هستیم و قدرت از طریق جماعت شکل میگیرد؛ بنابراین همه تمرکزمان را در توسعه جامعه محلی با رویکرد کسبوکار جمعی زنان گذاشتیم.
-
با کارآفرینان دانشگاه صنعتی شریف؛
کارآفرینی، سخت و پر ابهام است
مدیرعامل ۲۸ ساله پردیس مکاترونیک شریف در طول مصاحبهاش خطاب به کارآفرینان تازهکار تأکید کرد: کارآفرینی کار بسیار سخت و پر ابهامی است و کسی که تحمل ابهام ندارد نباید وارد آن وادی شود چون از سمت بازار، نیروی انسانی، فضای بیرونی و فضای اجتماعی دچار ابهام میشود و هر چقدر هم تحمل بالا باشد ممکن است گاهی کم بیاورد.
-
با کارآفرینان دانشگاه تهران؛
تجربه زیسته؛ رکن اصلی کارآفرینی
بنیانگذار استارتاپ «مزرعه» بر این باور است در دهه نخست زندگی شما برای دیگران کار میکنید و تجربه به دست میآورید، در دهه دوم از آن تجربه استفاده میکنید و بقیه برای شما کار کنند و در دهه سوم کاریتان پولتان باید بتواند برای شما کار کند.
-
در کارآفرینی رقبا را رصد کنید
مدیرعامل شرکت دانشبنیان داهیان پزشکی پیشرو میگوید در حین کار باید امکانات رقبا را رصد کرد و این موضوع باید تبدیل به وظیفهمان شود در غیراینصورت پنج سال دیگر از بازار حذف میشویم.
-
شکست؛ پل موفقیت یا هیولای پایان؟
بنیانگذار «آفیسا» و مدیرعامل شرکت «داریک» تاثیر تجربه شکست بر موفقیت را مثبت تلقی کرده و باور دارد شکست در ذات کارآفرینی است و کارآفرینان جوان را به سمت موفقیت و توسعه کسب و کار راهنمایی میکند.
-
پیشکسوت کارآفرینی:
کارآفرینان شکستها را یادداشت کنند
یک پیشکسوت حوزه کارآفرینی تأکید میکند: شناخت شکستها در شرکتها مهم است اما بسیاری از شرکتهای ایرانی حوصله نوشتن شکستها را ندارند. شکست چیزی است که همه به آن اعتراف کردهاند و مایه رشد و توسعه است، حتی به شما تجربهآموزی میکند.
-
مدیرعامل شرکت پریما پلاستیک:
بانوان کارآفرین قهرمان زندگی خودشان باشند
بانوی کارآفرین به زنان کارآفرین تأکید میکند: باید به جایی برسید که بدانید قهرمان زندگی خودتان هستید و این خودباوری را در خود تقویت کنید.
-
کارآفرینی در زیرِ زمین
«محمدحسین بصیری»، کارآفرینی است که تجربه فعالیت خود در حوزه پر چالش معدن را با کارآفریننیوز در میان گذاشته و ضمن بیان پستی و بلندیهای زندگی خود به جوانی که سودای کارآفرینی در سر دارند توصیه میکند اگر پای عقاید و آرزوهای خود استوار بمانند، حتما موفق خواهند شد.
-
با کارآفرینان دانشگاه صنعتی شریف؛
همه داشته یک کارآفرین مغز و خلاقیت نیروی انسانی است
مدیرعامل و همبنیانگذار شرکت دانشبنیان وینداد ضمن پرداختن به مهمترین چالشهای استارتاپها در ایران میگوید: مهمترین دارایی استارتاپ، نیرویانسانی است و بر خلاف کسبوکارهای سنتی، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها سوله، زمین و دستگاه به عنوان دارایی ندارند چرا که کل داشتههای ما مغز و خلاقیت نیرویانسانیمان است که آن هم در معرض خطری به نام مهاجرت است.
-
کارآفرینی که به ژاپن خودکار صادر میکند
مهرداد عالیپور، کارآفرین موفق کشورمان با اشاره به ظرفیتهای کارآفرینان و ضرورت باور به توانمندیهای خود گفت: من در کارخانه مغزی خودکار تولید میکنم و به ژاپن میفرستم. یک روز خودکارهای ما از خودکارهای ژاپنی بسیار نازلتر بود اما امروز محصولات ما حدود ۳۰ درصد از برندهای ژاپنی گرانتر است و تقاضا برای آن هم وجود دارد؛ حتی در آمازون.
-
با کارآفرینان؛
تجربه کارآفرینی در دنیای رنگارنگ میوهها
بنیانگذار شرکت دانش میوه خاورمیانه که در دومین نشست انتقال تجربه کانون کارآفرینی تهران شرکت کرد تجربیات و نکات مهمی از راهاندازی شرکت و چگونگی طی مراحل دانشبنیانی تا تحقیق و توسعه و نحوه بازاریابی را با شما به اشتراک میگذارد.
-
با کارآفرینان دانشگاه صنعتی شریف؛
موریاستایل؛ تجربه کارآفرینی در اقیانوس پوشاک
استارتاپ «موریاستایل» با محوریت جستجوی لباس متناسب با سلیقه کاربران از آن دست استارتاپهای نوپایی است که در مجتمع فناوری دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی شده و عمر کمتر از یکسال آن سرشار از تجربه و نکتههای آموزنده برای کارآفرینانی است که در این عرصه سودای کارآفرینی دارند.
-
در حاشیه نمایشگاه کار دانشگاه تهران؛
توصیههای کلیدی یک کارآفرین به دانشجویانی که خواهان کارآفرینیهستند
دانشجویانی که میخواهند به حوزه کارآفرینی ورود کنند از همان سالهای نخست تحصیل، ارتباط مستمر و مفیدی با مجموعههای فعال در حوزه صنعتی و تحقیقاتی داشته باشند و این ارتباط را حفظ کنند و گسترش دهند. کارآفرینان تازهکار همواره باید خود را به روز نگه دارند و در قالب کار گروهی، تیم خود را گسترش دهند و از این قافله عقب نباشند.
-
وقتی با نام حمایت از تولید، کسب و کار و کارآفرینی بیمعنا میشود
کارآفرین جوان و بنیانگذار شرکت دانشبنیان رازین پلیمر راهابریشم بر این باور است که در حال حاضر، بیشتر بنگاههای اقتصادی به خاطر امتیازاتی که از دولت و نهادهای حمایتی میگیرند نیازی به تحقیق، توسعه و رقابت در خود نمیبینند. آنها چیزی را از دولت ارزان میخرند و به مردم گران میفروشند اما محصول با کیفیتی ارایه نمیدهند.
-
توصیههای رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران:
فرصت برای کارآفرینی زیاد است
رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در مصاحبه با کارآفرین نیوز چند توصیه کلیدی برای کسانی مطرح میکند که سودای راهاندازی کسب و کار دارند.
-
لیموبیت؛ کارآفرینی در حوزه طراحی سایتهای فروشگاهی
با توجه به نیاز مشتری یکی از شرکتهای عضو مرکز رشد پارک فناوری پردیس، لیموبیت است که با حضور متخصصان توانسته است انواع سایتهای فروشگاهی را طراحی و اجرا کند.
-
۲ کارآفرین شریک که پس از ۶ سال همدیگر را دیدند!
اولین مارکتپلیس ایران توسط استارتاپ ایرانی در حالی در حوزه محصولات وردپرس شکل گرفت که بنیانگذاران آن پس از گذشت ۶ سال در نمایشگاه الکامپ برای اولین بار همدیگر را دیدند و این تنها دیدار آنهاست.
-
در میزگردی به مناسبت روز کارآفرینی مطرح شد:
همه کارآفرینی را دوست دارند؛دولت موانع را بردارد
۳ کارآفرین در میزگردی به مناسبت روز کارآفرینی میگویند:همه کارآفرینی را دوست دارند و به آن فکر میکنند، اما با دیدن موانع از آن منصرف میشوند؛ در حالیکه دولت باید این موانع را برای ثروتآفرینی بردارد. همه اینها باعث میشود پتانسیلهای منابع انسانی از بین برود.
-
گفتوگوی کارآفریننیوز با طراح لباس ضدتعریق؛
از خوابیدن کف کارگاه تا قطع ارتباط با دوستان؛ سرگذشت آموزنده کارآفرین دانشگاه شریفی
دانشآموخته دانشگاه صنعتی شریف که طراح و تولیدکننده پوشاک ضدتعریق است، میگوید: برای رسیدن به لباس ضدتعریق که الان در ایران و چند کشور خارجی بازار دارد، شبها کف کارگاه میخوابیدم و دوستانم را از دست دادم اما به هدفی که منتظرش بودم، دست یافتم.
-
راز موفقیت کسب و کارهای خانوادگی در چیست؟
محمدرضا جابرانصاری، کارآفرینی است سرشار از تجربههای ارزشمند که در گفتههای خود بر نکات مهمی تأکید میکند که برای رشد، توسعه،پایداری و ورد هر کسب و کار خانوادگی به دنیای بنگاههای اقتصادی بزرگ، مدرن و حرفهای ضروری و حیاتی است.
-
کافه داونتیسم؛ یک کارآفرینی استثنایی برای کودکان خاص
بانوی کارآفرین اجتماعی و بنیانگذار کافه داونتیسم گفت: زمانی که متوجه شدم حضور اجتماعی، کودکان مبتلا به سندرم داون و اوتیسم را خوشحال میکند تصمیم گرفتم این کافه را راهاندازی کنم تا محلی برای حضور اجتماعی آنها باشد.
-
نوروکید؛اپلیکیشنی برای بیماران اتیسمی
نوروکید با هدف کمک به تشخیص زودهنگام اختلال طیف اتیسم، برطرف کردن نیازهای ضروری یک خانواده در بستر آنلاین و ایجاد لحظات لذت بخش همراه با آموزش برای فرزندان دارای این اختلال وارد دنیای اتیسم شده است.
-
کارآفرینی از تونلهای تاریک و سخت زغال سنگ
علیمردان شیبانی کارآفرینی است که کارش را از تونلهای تاریک و سخت زغال سنگ در عمق ۶۰۰ متری و کورههای بلند ذوب آهن ایران شروع کرده و معتقد است: لازم نیست شما از جایی بزرگ شروع کنید؛ از یک زیرزمین هم اگر شروع کنید به شرط داشتن لیاقت، پشتکار، توان و علمِ روز، خواهید توانست آرام آرام بزرگ و خلاق شوید.