به گزارش کارآفرین نیوز ، علی امام روز چهارشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی خط ۱۰ مترو تهران اظهار داشت: کارفرمای این پروژه ۴۳ کیلومتری شهرداری تهران و شرکت مترو است و همچنین مشاور کارفرما نیز شرکت مهندسین بهرو و مجموعه مهندسین مشاور فربر است که مطالعات چهار خط جدید مترو ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ را انجام دادهاند.
وی با اشاره به ابلاغ بازنگری طرح جامع ریلی شهر تهران توسط وزیر کشور در خرداد ۱۳۹۹، افزود: شرکت مترو بنابر قاعده کار از مشاوران ذی صلاح برای طراحی نخست چهار خط جدید مترو تهران استفاده کرد و این اقدام منجربه کلنگ زنی خط ۱۰ مترو در شهریور سال گذشته شد.
به گفته مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه، خطوط جدید در مطالعات، قطعه بندی شده و برای هر قطعه نیز اولویتهایی درنظر گرفته شده که براساس همین مطالعات، قطعه بین میدان دریاچه چیتگر تا میدان کتاب اولویت نخست شهرداری است و اولویت دوم از میدان دریاچه تا وردآورد خواهد بود که درنهایت این خط به تهرانپارس میرسد.
امام افزود: امیدواریم تا پایان شهریور مطالعات نخست این چهار خط جدید به پایان برسد، درحال حاضر مطالعات و طراحی فاز یک این قطعه به طول ۱۴.۵ کیلومتر به پایان رسیده و تمامی موضوعات و مطالعات ژئوپلیتیک آبهای سطحی، پدافند غیرعامل، مطالعات زیست محیطی و غیره مدنظر قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه تاکید کرد: در این دوره مدیریت شهری خط ۱۰ بسیار مهم و حیاتی است که ۶ منطقه تهران را از مترو بهره مند خواهد کرد و همچنین این خط از سه منطقه ۲ و ۵ و ۲۲ عبور میکند.
نظر شما