رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اعلام کرد: ناحیه نوآوری دانشگاه تهران در یک محدوده ۸۰۰ هکتاری از شهر تهران و با هدف توسعه اکوسیستم کارآفرینی روز چهارشنبه هفته جاری افتتاح می‌شود.

ناحیه نوآوری دانشگاه تهران به زودی افتتاح می‌شود

به گزارش خبرنگار کارآفرین‌نیوز، علی اسدی امروز(شنبه، ۶ خرداد) در نشست خبری افتتاح ناحیه نوآوری دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ناحیه نوآوری دانشگاه تهران، شرکت‌ها و استارتاپ‌ها نه تنها از تولید علم دانشگاه‌ها بهره می‌برند بلکه امکان دسترسی به دانش‌آموختگان آسان می‌شود، تأکید کرد: با این ارتباط دو سویه می‌توان در توسعه اکوسیستم کارآفرینی نقش مؤثری ایفا کرد.

وی درباره زمان شروع به کار این ناحیه، اظهار داشت: ناحیه نوآوری دانشگاه تهران روز چهارشنبه ۱۰ خردادماه با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، شهردار تهران و رییس دانشگاه تهران افتتاح می‌شود. این ناحیه با امضای تفاهم‌نامه چند جانبه بین دانشگاه تهران، شهرداری تهران، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و وزارت علوم راه‌اندازی شده است.

اسدی با اشاره به شعار ناحیه نوآوری دانشگاه تهران، بیان کرد: شعار ناحیه نوآوری دانشگاه تهران را زندگی پایدار، هوشمند و سبز انتخاب کردیم. زندگی پایدار از این جهت که جامعه اطراف ناحیه نوآوری از منابع موجود در ناحیه استفاده کند و این منابع نیازهای فعلی شهروندان و البته نسل آینده را هم تأمین خواهد کرد.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران درباره ایده و هدف اصلی راه‌اندازی ناحیه نوآوری تهران، خاطرنشان کرد: صاحبان ایده و بازیگران زیست‌بوم فناوری و نوآوری با شرایط آسان‌تر در یک مکان حضور می‌یابند و از منابع علمی، آموزشی، فرهنگی و فناوری استفاده می‌کنند. ناحیه نوآوری دانشگاه تهران در واقع شبکه ارگانیک و سازمان‌یافته بین بازیگران اصلی ناحیه ایجاد خواهد کرد. از سوی دیگر صادرات محصولات بازیگران اصلی ناحیه نوآوری یعنی شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و فناوران از اهداف اصلی ناحیه نوآوری دانشگاه تهران در نظر گرفته شده است.

ناحیه نوآوری دانشگاه تهران به زودی افتتاح می‌شود

اسدی دیگر کارکردهای ناحیه نوآوری دانشگاه تهران را مطرح کرد و گفت: جذب استعدادها، خلق محصولات دانش‌بنیان، ریسک‌زدایی نوآوری، تأمین مالی استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای نو برای شروع فعالیت ناحیه نوآوری تصویب شد.

وی در ادامه با اشاره به نقش‌آفرینان اصلی ناحیه نوآوری، اظهار داشت: کارآفرینان، استارتاپ‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، خدمات‌دهندگان نوآوری و دولت و بخش عمومی، بازیگران اصلی ناحیه نوآوری دانشگاه تهران محسوب می‌شوند. ارتقای کمی و کیفی زیست‌بوم نوآوری، توسعه اقتصادی، تبدیل ناحیه به محلی برای تعامل با ساکنان و ایجاد خوشه‌های تخصصی از دیگر اهداف راه‌اندازی این ناحیه است.

به گفته رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، این ناحیه در محیطی به مساحت۷۵۰ هکتار آماده شده و محدوده جغرافیایی آن را بزرگ‌راه‌های حکیم، مدرس، شهید گمنام و خیابان مطهری تعیین کردیم. در دل ناحیه نوآوری تهران، شهر دانش با مساحت ۵۰ هکتار وجود دارد که محدوده جغرافیایی آن از شمال بلوار کشاورز تا جنوب خیابان انقلاب شروع می شود و تا غرب کارگر شمالی و شرق خیابان وصال شیرازی می‌رسد.

اسدی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در ناحیه نوآوری تهران مستقرند به این نکته اشاره کرد که بر اساس تفاهم‌نامه چهارجانبه، خدمات حمل‌ونقل، فضاهای تفریحی، زیباسازی و ارتباطات توسط شهرداری تهران به این ناحیه ارایه می‌شود.

به گزارش کارآفرین‌نیوز، اسدی در بخش دیگری از این نشست خبری، یادآور شد: ایجاد بسترهای لازم برای توسعه اقتصادی و رفاه پایدار جامعه، حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل چهارم، تقویت زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان تهران، تبدیل شدن به محور نوآوری، فناوری، جهانی‌سازی و توسعه اقتصادی در منطقه از اهداف مهم راه‌اندازی این ناحیه است. ناحیه نوآوری دانشگاه تهران با برقراری ارتباط مؤثر میان امکانات، تسهیلات و جذب استعدادها به توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر و در نهایت کشور کمک می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.