انعقاد ۱۳۱ تفاهم‌نامه، تصفیه و تامین آب ۲۰۰ روستا با کمک تجهیزات دانش‌بنیان، تجهیز ۱۰۰۰ مدرسه به کمک فناوری و اجرای ۱۰۰ پروژه اشتغال‌زایی دانش‌بنیان، از جمله دستاوردهای رویداد نمایشگاه آبادیران بود که در راستای محرومیت‌زدایی برگزار شد.

تامین آب ۲۰۰ روستا و تجهیز ۱۰۰۰ مدرسه در نمایشگاه آبادیران

به گزارش کارآفرین‌نیوز به نقل از ایسنا، نمایشگاه آبادیران رویدادی در حوزه محرومیت‌زدایی از مناطق کم‌برخوردار است که از سوی معاونت علمی ریاست‌جمهوری و ۲۸ دستگاه و نهاد عمومی، دولتی و خصوصی برگزار شد. در این رویداد ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان، دستاوردهای خود را در حوزه محرومیت‌زدایی عرضه کردند.

«حمیدرضا شکری»، دبیر نمایشگاه فناوری و محصولات محرومیت‌زدا (آبادیران) تعداد تفاهم‌نامه‌های منعقد شده در این نمایشگاه را ۱۳۱ مورد و تعداد قراردادهای منعقد شده را ۵۳ مورد عنوان کرد و یادآور شد: معاونت علمی با برخی از نهادها توافق‌نامه و تفاهم‌نامه‌هایی را به امضا رساند که به این شرح است:

توافق‌نامه معاونت علمی با سازمان نوسازی مدارس با موضوع تجهیز ۱۰۰۰ مدرسه به کمک فناوران زیست بوم نوآوری کشور

تفاهم‌نامه با جهاد آبرسانی وزارت نیرو با معاونت علمی برای تصفیه و تامین آب ۲۰۰ روستا با کمک تجهیزات دانش‌بنیان

توافق‌نامه معاونت علمی با صندوق کارآفرینی امید برای اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه محرومیت‌زدایی

تفاهم‌نامه معاونت علمی با بنیاد علوی با موضوع بهره‌گیری از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در امور مرتبط با این بنیاد

تفاهم‌نامه معاونت علمی با کمیته امداد امام خمینی(ره) برای اجرای ۱۰۰ پروژه اشتغال‌زایی دانش‌بنیان با حضور مددجویان که طی آن ۳۰ هزار شغل ایجاد می‌شود.

علاوه بر آن مؤسسه تحقیقات و توسعه دانشمند و مؤسسه علوی ۶۰ تفاهم‌نامه به ارزش ۱۰۸۰ میلیارد ریال منعقد کرد.

تامین آب ۲۰۰ روستا و تجهیز ۱۰۰۰ مدرسه در نمایشگاه آبادیران

شکری، اعطای جایزه ملی آبادیران (آبادینو) را از برنامه‌های جنبی این برنامه ملی نام برد و افزود: اعطای این جایزه در راستای تداوم جریان محرومیت‌زدایی است.

دبیر نمایشگاه آبادیران راه‌اندازی سامانه تامین مالی جمعی را از دیگر برنامه‌های ملی آبادیران ذکر کرد و گفت: در اولین گام تهیه ۴۰ دستگاه تبلت نابینایان بود که بخشی از هزینه‌های این پروژه توسط مردم و نهادها تامین شده است.

به گفته وی، ۱۰ درصد اعتبارات این طرح از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی، ۱۴ درصد هزینه‌ها از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، ۵۰ درصد از سوی ستاد اجرای فرمان امام و ۱۰ درصد از هزینه‌ها از سوی بنیاد علوی تامین مالی شده است.

بنا بر این گزارش، نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا (آبادیران) توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با مشارکت «بنیاد مستضعفان»، «کمیته امداد امام خمینی(ره)» و «ستاد اجرایی فرمان امام (ره)» با هدف کمک به توسعه مناطق محروم برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.