به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از پایگاه اقتصادی «اینوستینگ»، در سایه سقوط های مکرر رمزارزها پس از یک دوره خیره کننده شکوفایی و رشد ارزش پول های دیجیتال، اظهارات ایلان ماسک باعث ریزش رمزارزها به ویژه بیت کوین شد؛ اظهاراتی عجیب که برخی ناظران می گویند ماسک در بیان آنها تعمد داشته و در پی آن بوده تا رمزارزها را با وجود سرمایه گذاری شخص او در آن، زمین بزند.
حال برخی فعالان رمزارز دست به کار شده اند و ارز دیجیتالی با نام «ایلان را متوقف کنید» را راه اندازی کردند تا در بستر معاملاتی «بینانس اسمارت چین» کارش را با شروعی جهشی آغاز کند.
استاپ ایلان، یعنی ایلان را متوقف کنید، در بدو کار به ارزش بازار ۱۷ میلیون دلار رسید و رشد مورد انتظار آن ۱۸۰۰ درصد پیش بینی می شود.
قیمت سبد رمزارز «ایلان را متوقف کنید» بیش از ۱۰۰۰ درصد رشد کرد در حالی که کسادی و رکود بر سایر رمزارزها حاکم است. این اقدام در واقع طرحی است که موسسان آن می گویند قرار است آنقدر پول جمع کند تا همه سهام شرکت تسلا را بخرد (ایلان ماسک را برکنار کند.)
برخی رسانه ها و ناظران می گویند در گذشته به ایلان ماسک به عنوان متخصص و نابغه رمزگذاری نگاه می شد؛ کسی که می توانست به تنهایی تاثیراتی تعیین کننده روی رمزارزها داشته باشد اما حالا که گفته است تسلا دیگر از این به بعد با رمزارز بیت کوین معامله نمی کند و بعد از تخریب بیت کوین به نظر می رسد که ماسک، محبوبیت خود را به شدت از دست داده است .
یورونیوز درباره تخریب بیت کوین به دست ماسک گزارش داد که ایلان ماسک، مدیرعامل خودروسازی تسلا و دومین ثروتمند جهان، اعلام کرد که به دلیل تبعات زیست محیطی بیتکوین، شرکت تحت مدیریتش پذیرش این رمز ارز را در قبال فروش خودرو متوقف کرده است؛ تصمیمی که قیمت هر بیتکوین را از ۵۶ هزار دلار تا ۴۶ هزار و ۹۸۰ دلار و حتی به مرز ۳۰ هزار دلار نیز رساند و وضعیت بازار رمز ارزها را قرمز کرد.
ماسک که تصمیم را در قالب انتشار پیامی توئیتری اعلام کرده، دلیل اصلی اتخاذ آن را افزایش سریع مصرف سوختهای فسیلی به ویژه زغالسنگ برای تولید برق مورد نیاز برای استخراج بیتکوین عنوان کرده است.

او همچنین با تاکید بر آینده نویدبخش رمز ارزها نسبت به تبعات زیست محیطی استخراج آنها ابراز نگرانی کرده است و خواستار تامین برق مورد نیاز برای عرضه بیتکوین از منابع پایدار انرژی شده است.
مدیرعامل خودروسازی تسلا در پایان این پیام توئیتری یادآور شده که این شرکت به دنبال جایگزینی رمز ارزهایی است که کمتر از یک درصد بیتکوین انرژی مصرف میکنند. پیشتر نیز برخی کارشناسان از او به عنوان تولید کننده خودروهای الکتریکی با شعار حفاظت از محیط زیست به دلیل تلاش برای توسعه بازار رمز ارزها انتقاد کرده بودند.
این اظهار ایلان ماسک کشف تازه ای نبود و به همین دلیل بسیاری از منتقدان ماسک می گویند، موضوع مصرف انرژی در اثر عملیات استخراج رمز ارز موضوع پوشیده ای نبود که ماسک را یکباره متحول کرده باشد و به نظر می رسد انگیزه های دیگری در پشت پرده رویگردانی میلیاردر معروف آمریکایی از رمزارز بیت کوین باشد.
نظر شما