معاون تعاون وزیر کار گفت: سهم بخش تعاون در نهضت ملی مسکن ۴۰۰ هزار واحد مسکونی بود که ۶۲ هزار واحد آن شروع به احداث شده و اولین واحدهای مسکونی در قالب تعاونی‌های نهضت ملی مسکن به تعداد ۱۳۰۰ واحد آماده افتتاح و بهره‌برداری شده است.

سهم بخش تعاون در نهضت ملی مسکن ۴۰۰هزار واحد مسکونی است

به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از فارس، مهدی مسکنی در مورد نقش تعاونی‌ها در نهضت ملی مسکن گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که امضا شده سهم بخش تعاون ۴۰۰ هزار واحد مسکونی بود که ۶۲ هزار واحد آن شروع به احداث شده و اولین واحدهای مسکونی در قالب تعاونی‌های نهضت ملی مسکن به تعداد ۱۳۰۰ واحد آماده افتتاح و بهره‌برداری شده است.

وی اضافه کرد: یک برش ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای استان‌ها در قالب نهضت ملی مسکن تعریف شده است که ۱۳۰۰ واحد آن آماده بهره‌برداری شده و باید وزارت نیرو انشعابات برق و آب را در اختیار این واحدها قرار دهد که در این صورت در اولین فرصت به بهره‌برداری می‌رسد.

مسکنی در مورد سهم تعاون از حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی اشتغال هر گونه تسهیلات تکلیفی از جمله تسهیلات حساب پیشرفت و عدالت استانی قرار است ۲۵ درصد به بخش تعاون اختصاص پیدا کند.

معاون تعاون وزیر کار اظهار داشت: دبیرخانه حساب پیشرفت و عدالت در وزارت اقتصاد قرار دارد، پارسال دبیرخانه آن در وزارتخانه تعاون بود و در مورد زمان تخصیص منابع به حساب‌های پیشرفت و عدالت باید از وزارت اقتصاد سؤال شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.