شرکت هواوی تکنولوژی چین با شرکت شیائومی، یک توافق مجوزدهی متقابل امضا کرد.

هواوی و شیائومی توافق کردند

به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از ایسنا، هواوی در بیانیه‌ای اعلام کرد این توافق شامل فناوریهای ارتباطی نظیر نسل پنجم (۵G) می‌شود و به منزله حل اختلاف پیرامون مجوز امتیاز انحصاری بین دو شرکت است.

رسانه های چینی در مارس گزارش کرده بودند هواوی از شیائومی برای نقض چهار امتیاز ثبت شده که مربوط به فناوری ارتباطات بی سیم، تلفن هوشمند، عکاسی و فناوری قفل صفحه بوده اند، شکایت کرده است.

هواوی با سایر بازیگران فناوری نظیر اوپو (Oppo) و شرکت کره ای سامسونگ، توافق‌های مجوز دارد. این شرکت ماه گذشته، توافق مشابهی را با شرکت اریکسون تمدید کرد.

بر اساس گزارش رویترز، هواوی در ژوئیه اعلام کرد ۵۶۰ میلیون دلار درآمد مجوز در سال ۲۰۲۲ کسب کرده و طی دو سال گذشته، پولی که برای حق امتیاز دریافت کرده، بیش از میزانی بوده که پرداخت کرده است زیرا کاهش فروش گوشیهای این شرکت به معنای آن بوده که پول کمتری لازم است به سایر دارندگان حق امتیاز پرداخت کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.