محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی شبیه‌ساز سیلوی گندم شدند.

شبیه‌ساز سیلوی گندم طراحی شد

به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از آنا، «علی رفعتی»، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری خراسان رضوی از فعالیت این شرکت در زمینه طراحی و ساخت شبیه‌سازهای آموزشی، پژوهشی و نمایشگاهی خبر داد و گفت: این شرکت از ۱۳۹۳ به عنوان یک شرکت پیشرو برای اولین بار در کشور به ساخت شبیه‌ساز سیلوی گندم اقدام کرده است.

این فعال حوزه دانش‌بنیان با اشاره به فعالیت شرکت در زمینه طراحی و ساخت شبیه‌ساز سیلوی گندم اظهار کرد: پروسه‌های آموزش را به واسطه این سیستم طراحی شده شبیه‌سازی می‌کنیم. از آنجایی‌که بحث آموزش بسیار مهم و زمان‌بر است، با این شبیه‌ساز زمان آموزش را به حداقل می‌رسانیم.

وی با بیان اینکه شبیه‌ساز سیلو برگرفته از یک سیلوی فلزی در کشور است، اظهار کرد: تمام پارامترهایی که در یک سیلوی گندم فلزی وجود دارد، در این شرکت شبیه‌سازی شده است.

رفعتی با اشاره به قابلیت‌های سیلوی شبیه‌ساز تصریح کرد: این سیلوی شبیه‌ساز قابلیت جابه‌جایی، بارگیری و تخلیه گندم را دارد. بخش پرکاربرد این شبیه‌ساز در قسمت آموزش است. در واقع با استفاده از این محصول، یک ماه زمان آموزش در محیط واقعی را با این پایلوت(نمونه) به یک روز تبدیل می‌کنیم.

پایلوت شبیه‌ساز آموزشی و نمایشگاهی سیلوی گندم با قابلیت نمایش واردات و صادرات

به گفته وی، پایلوت شبیه‌ساز آموزشی و نمایشگاهی سیلوی گندم با قابلیت نمایش فرآیند واردات، صادرات، جابه‌جایی و آشنایی با نحوه عملکرد تجهیزات سیلو و مشاهده مکانیزم و اجزای داخلی هنگام عملکرد و کنترل آن به صورت مانیتورینگ طراحی شده است.

فعال حوزه فناور ادامه داد: شبیه‌سازی می‌تواند به عنوان ابزار آموزشی قوی مورد استفاده قرار گیرد. از طریق شبیه‌سازی، فرد می‌تواند مفاهیم و فرآیندهای پیچیده را به طور واقع‌گرایانه تجربه کند و یاد بگیرد.

وی اضافه کرد: با استفاده از شبیه‌سازی، عملکرد سیستم‌ها و فرآیندهای مختلف را می‌توان به صورت دقیق تحلیل کرد. این تحلیل‌ها می‌توانند به شناخت بهتر فرآیندها، بهبود کارایی و به حداقل رساندن خطاهای ممکن کمک کنند. استفاده از شبیه‌سازی می‌تواند هزینه‌های زیادی را در طراحی و آزمایش فیزیکی کاهش دهد.

به گفته رفعتی با استفاده از شبیه‌سازی، می‌توان به طور اقتصادی و کارآمدتری فرآیندهای مختلف را مدل‌سازی و آزمایش کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: کسی که از فرآیند سیلو اطلاعات و آگاهی ندارد، با استفاده از این پایلوت می‌تواند در عرض یک ساعت با کل پروسه آشنا شود. فرد برای فعالیت تخصصی به یک هفته و برای مشغول شدن در شرکتی به کم‌تر از یک ماه آموزش‌ نیاز دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.