به گزارش کارآفرین نیوز، در بازار آزاد خودروهای داخلی، دنا پلاس توربو ۶ دنده با کاهش یک میلیون تومانی نسبت به روز دوشنبه به قیمت ۷۳۹ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک توربو نیز بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت ۸۱۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گرفت.
همچنین تارا دستی با افزایش ۲ میلیون تومانی نسبت به روز معاملاتی گذشته به قیمت ۶۵۹ میلیون تومان و پژو پارس تییو ۵ نیز با افزایش ۳ میلیون تومانی نسبت به روز دوشنبه به قیمت ۶۲۶ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ فرمان برقی نیز بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رسید.
در گروه خودرو سازی سایپا، ساینا اس با کاهش یک میلیون تومانی نسبت به روز دوشنبه به قیمت ۳۵۱ میلیون تومان و کوییک اس نیز با کاهش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی نسبت به روز قبل به قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و کوییک آر بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت ۳۴۲ میلیون تومان و خودرو شاهین با افزایش یک میلیون تومانی نسبت به روز معاملاتی گذشته به قیمت ۵۸۸ میلیون تومان به فروش رسید.
در گروه خودروسازی کرمان موتور، جک اس ۵ بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی گذشته به قیمت یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان و خودرو کی ام سی جی۷ نیز بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان به فروش رسید.
در گروه خودروسازی مدیران خودرو، ایکس۲۲ دندهای با کاهش ۲ میلیون تومانی نسبت به روز دوشنبه به قیمت ۷۱۸ میلیون تومان و ایکس۲۲ پرو نیز با کاهش ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت ۹۰۰ میلیون تومان و فونیکس پرمیوم با کاهش ۵ میلیون تومانی نسبت به روز معاملاتی گذشته به قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان و فونیکس اکسلنت نیز با کاهش ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز دوشنبه به قیمت یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان به فروش رسید.
در گروه خودروسازی بهمن موتور، فیدیلیتی۵ نفره بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت یک میلیارد و ۵۱۵ میلیون تومان و فیدیلیتی۷ نفره نیز بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی گذشته به قیمت یک میلیارد و ۵۵۵ میلیون تومان و دیگنیتی پرایم بدون تغیر نسبت به روز معاملاتی گذشته به قیمت یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ نیز بدون تغییر نسبت به روز معاملاتی قبل به قیمت یک میلیارد و ۹۲۵ تومان مورد معامله قرار گرفت.
نظر شما