براساس برنامه ریزی پالایشگاه‌های دولتی هند قرار است ، ۲۷ میلیارد دلار (۲ تریلیون روپیه هند) برای افزایش ظرفیت پالایشگاهی این کشور هزینه شود.

سرمایه‌گذاری ۲۷ میلیارد دلاری هند برای افزایش ظرفیت پالایشگاهی

به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از راشاتودی، وزیر نفت هند،  رامسوار تلی، گفت: هند سومین واردکننده بزرگ نفت خام جهان، در نظر دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت پالایشگاهی خود را ۲۰ درصد افزایش داده و به ۵ میلیون بشکه در روز برساند.

تلی در پاسخ کتبی به سوالات نمایندگان پارلمان هند گفته است: صنعت پالایشگاهی هند به طور مداوم با تجهیزات بومی و خارجی مدرنیزه شده و ارتقا یافته است تا هزینه پالایش نفت خام کاهش داده شود.

هند همچنین سرمایه‌گذاری‌هایی را برای ۲ برابر کردن ظرفیت پتروشیمی خود تا ۲۰۲۵ انجام خواهد داد. ظرفیت کنونی صنایع پتروشیمی هند ۳.۲ میلیون تن در سال می‌باشد.

شرکت نفت هند که مالکیتی دولتی دارد و بزرگترین پالایشگاه در این کشور است، در ۵ سال آینده ظرفیت تولید خود را یک سوم بالا خواهد برد. این شرکت پیش‌بینی می‌کند تقاضای بنزین و گازوئیل در هند همچنان افزایش یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =