رییس اتاق تعاون ایران ضمن تاکید بر اینکه قوانین برای تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد کشور وجود داشته است، مشکل را در اجرا نشدن قانون عنوان کرد.

مشکل بخش تعاون در اجرا نشدن قانون است

به گزارش کارآفرین نیوز، بهمن عبداللهی در نشست مشترک اتاق تعاون ایران و نمایندگانی از کمیسیون های اجتماعی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اجرایی نشدن مفاد سند توسعه بخش تعاون را از عوامل عدم تحقق سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون از اقتصاد کشور دانست و گفت: در سال ۹۲ سند جامعی براساس اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به عنوان سند توسعه بخش تعاون ارائه شد که حتی یک بند از آن هم اجرا نشده است.

عبداللهی با تاکید بر اینکه تعاون به عنوان یکی از سه رکن اقتصاد ملی است، گفت: الزاماتی که برای تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد ملی نیاز بود در تمام قوانین پیش بینی شده اما مشکل اجرایی نشدن قانون هاست.

رئیس اتاق تعاون ایران با تاکید براینکه تا سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون از اقتصاد فاصله زیادی داریم ، ادامه داد: اتاق تعاون ایران به نمایندگی از بخش تعاون تلاش کرده با تسهیل گری و توسعه و ترویج فرهنگ تعاون این سهم را محقق کند، اما دلایلی وجود دارد که به این سهم نرسیده است.

عبداللهی همچنین گفت: مجلس در تولید قوانین خوب عمل کرده اما در بحث نظارت، شرایط مطلوب نبوده است.

اگرچه تعاون در اقتصاد کشور ۷ درصد سهم دارد اما این سهم از تسهیلات بانکی کمتر از ۳ درصد است.

هفته تعاون از ۱۳ شهریور آغاز شده و ۱۹ شهریور به پایان می رسد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =