به گزارش کارآفرین نیوز ، محمود محمودزاده افزود:پس از انجام کارهای فنی که بر روی سامانه املاک و اسکان انجام شده، تیم اجرایی پروژه به ما قول داده ظرف یکی دو روز آینده سامانه را در دسترس عموم قرار دهد. طبق طرح جهش تولید مسکن چند مورد به سایت اضافه شده که شهروندان میتوانند از ویژگیهای جدید در ساختار این سامانه استفاده کنند.
وی افزود: درج اطلاعات سکونتی خانوارها تا پایان مهرماه است. فعلا نیازی برای تمدید این زمان احساس نمیکنیم و در صورت نیاز زمان تمدید می شود.
معاون وزیر مسکن تصریح کرد: ظرف چند روز آینده پیامکهایی برای خانوارها ارسال و از آنها دعوت میشود با مراجعه به سایت، اطلاعات موجود را که از تضارب اطلاعات در سامانههای مختلف جمعبندی شده ، مشاهده کنند. و در صورت نیاز به ویرایش، پس از آن اطلاعات را تایید کنند.
محمودزاده درباره آخرین وضعیت قانون مالیات بر خانههای خالی اظهار کرد: پس از شناسایی یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد اطلاعاتی که از طریق کارتابل سامانه املاک و اسکان ارسال شده را دوباره به وسیله سامانه بین دستگاهی وزارت اطلاعات ارسال کنیم.
مردادماه ۱۳۹۹ سامانه املاک و اسکان به منظور شناسایی وضعیت واحدهای مسکونی کشور پس از ۵ سال وقفه به مرحله اجرا رسید. این سامانه قرار بود در سال ۹۴ راه اندازی و بستری برای اجرای قانون مالیات از خانههای خالی باشد اما با اهمال وزیر وقت تا سال گذشته راه اندازی آن به طول انجامید.
پس از راه اندازی این سامانه، ۱.۳ میلیون خانه خالی شناسایی و برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی شد اما مالیاتی از این واحدها تاکنون گرفته نشده است. اینطور که محمودزاده اعلام کرده اصلیترین دلیل این اتفاق تقاطع گیری اطلاعات به دست آمده با سامانه وزارت اطلاعات است که باید دید تا چه زمانی طول میکشد.
بر اساس بند ۷ از تبصره ۸ اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب پنجم آذرماه ۱۳۹۹ مجلس، دستگاههای اجرایی مکلفند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک، یارانه و کمک معیشتی، تعویض پلاک خودرو، فروش انشعاب آب، برق، تلفن و گاز طبیعی و بسیاری دیگر از خدمات را صرفا با اخذ کد ملی و بر اساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده مربوط به اقامتگاه اصلی افراد در سامانه املاک و اسکان کشور ارایه کنند.
نظر شما