رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی فقدان ثبات اقتصادی، نظام مالیاتی، بانکی و ساختارهای بیمه‌ای را چهار مشکل عمده اقتصاد ایران از سال ۱۳۹۷ تا به امروز معرفی کرد.

چهار عامل عمده مشکلات اقتصادی از نگاه نماینده مجلس

به گزارش کارآفرین نیوز، «محمدرضا پور ابراهیمی داورانی» همکاری دولت و مجلس و گسترش دیپلماسی اقتصادی و افزایش تولید در بخش داخلی را عامل بهبود تدریجی شرایط اقتصادی کشور معرفی کرد.

وی در ادامه گفت: دولت سیزدهم با تغییر رویکردهای حرفه‌ای و تخصصی در حوزه تجارت خارجی اقدامات خوبی را آغاز کرده است و پذیرش ایران در پیمان شانگهای نشان‌دهنده مسیر جدیدی است که کنار قدرت‌های بزرگ اقتصادی و انجام سرمایه‌گذاری متقابل با کشورهای عضو می‌تواند بهبود شرایط اقتصادی را برای ایران رقم بزند.

نماینده مردم کرمان و راور به فروش فرآورده های نفتی در شرایط تحریمی اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم فروش نفت، فروش فرآورده‌های نفتی تحریم نبوده است درحالی‌که با صادرات فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی و پالایشگاهی می‌توانیم از ظرفیت‌های داخلی کشور برای دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی استفاده کنیم.

چهار عامل عمده مشکلات اقتصادی از نگاه نماینده مجلس

افزایش سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی جذب منابع مالی برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی در رشد و توسعه اقتصادی را مهم دانست و گفت: در طول سال‌های گذشته هرگونه سرمایه‌گذاری خارجی در کشور روند نزولی داشته است.

وی تصریح کرد: در جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی دولت سیزدهم پیشنهادهای خوبی ارائه داده است و امیدواریم با رفع مشکلات اقتصادی از جمله مسائل مربوط به مالیات ارزش افزوده آینده اقتصاد ایران در مسیر رشد و توسعه اقتصادی گام بر دارد.

چهار عامل عمده مشکلات اقتصادی از نگاه نماینده مجلس

تولیددر سایه کاهش مالیات

پورابراهیمی به برنامه ریزی جهت کاهش مالیات تولید در برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: هدف ما در برنامه هفتم توسعه این است که با تشویق بنگاه‌های اقتصادی برای تولید بیشتر و کاهش مالیات این بنگاه‌ها، زمینه رشد و توسعه اقتصادی را در کشور فراهم کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.