به گزارش کارآفرین نیوز، امروز شاخص کل هم وزن نیز سرخپوش بود و با افت ۳ هزار و ۸۶۸ واحدی به عدد ۳۹۸ هزار و ۳۰۲ واحد رسید.
ارزش معاملات نیز ۴۳ هزار و ۶۰۲ میلیارد شد.
نمادهای اثرگذار
نمادهای فملی، شستا، شپدیس، نوری، شاراک و ومعادن نمادهای مثبت بازار بودند همچنین نمادهای شپنا، حکشتی، خودرو، اخابر و تاپیکو نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند.
نمادهای شستا، شپنا، فملی، فسبزوار، کیمیاتک، فولاد و شبندر پرتراکنش ترین نماد های امروز بازار سرمایه بودند.
امروز ۱۵۴ نماد مثبت و ۴۶۴ نماد منفی بودند. درواقع 75 درصد از نماد های بازار منفی بود.
فرابورس
شاخص فرا بورس نیز به مانند دو شاخص دیگر نزولی بود و با افت ۱۴۲ واحدی، در سطح ۲۰ هزار و ۴۱۳ واحدی قرار گرفت.
امروز ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران بیش از یک میلیون و ۱۳۹ هزار میلیارد تومان بود.
برخلاف هفته گذشته که بازارسرمایه بازدهی منفی سنگینی را تجربه کرد، اولین روز کاری هفته با رشد خیره کننده شاخص کل به پایان رسید با این وجود این روند مثبت ادامه نداشت.
کارشناسان تغییرات مدیریتی در سازمان بورس را علت سبزپوشی در روز گذشته عنوان کرده اند. هر چند این موضوع تاثیر بنیادی بر شرکتها ندارد اما احتمالا از منظر روانی بر معاملهگران تاثیر داشته است.
از سوی دیگر رشد بازارهای جهانی نیز، کمک کننده بوده و افت اخیر نیز سبب شده است که معامله گران برای خرید ترغیب شوند. با این وجود حجم و ارزش معاملات تغییرات چندانی نداشته است.
نظر شما