به گزارش کارآفرین نیوز، با ادامه روند نزولی بورس، شاخص کل بورس، کانال حمایتی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد را از دست داد.
امروز شاخص کل هم وزن نیز در ادامه روند نزولی خود با افت ۷ هزار و ۹۲۷ واحدی به عدد ۳۸۰ هزار و ۱۵۷ واحد رسید.
ارزش معاملات در ادامه روند کاهشی به ۳۶ هزار و ۹۴۱ میلیارد تومان رسید..
نمادهای اثرگذار
نمادهای کالا، اپال و انرژی ۳ سبزترین نمادهای در روز سرخ بورس بودند.
از طرفی نمادهای پارس، شپدیس، فملی، جم، کگل، شپنا و وامید نمادهای بزرگ بازار بودند که بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند.
نمادهای شپنا، فسبزوار، شبندر، کیمیاتک، فولاد، خودرو و خساپا پرتراکنش ترین نماد های امروز بازار سرمایه بودند.
فرابورس
شاخص فرا بورس نیز به مانند دو شاخص دیگر نزولی بود و با افت ۲۸۰ واحدی، در سطح ۱۹ هزار و ۶۷۶ واحدی قرار گرفت.
امروز ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران بیش از یک میلیون و ۱۲۰ هزار میلیارد تومان بود.
به عقیده کارشناسان ابهاماتی که دولت در بازار به واسطه ابهام در سیاست های اقتصادی از جمله قیمت گذاری دستوری و فروش اوراق در بازار ایجاد کرده، بزرگترین عاملی است که از رشد شاخص جلوگیری کرده است.
از طرفی کسری بودجه چند صد هزار میلیارد تومانی دولت در سال جاری در کنار شرایط تورمی و تحریمی امکان رشد بورس را گرفته است.
نظر شما