به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از ایرنا، عیسی زارع پور روز پنج شنبه در سفر به قم در جمع کمیسیون سیاسی و اجتماعی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در این شهر، با بیان اینکه فضای مجازی مانند یک شمشیر دولبه است، افزود: در حوزه فرهنگ سازی آسیب ها، چالش ها و فرصت های موجود در این فضاها جدی گرفته نشده است.
فضای مجازی در هیج کجای دنیا به حال خود رها نمیشود
وی بیان کرد: این فضا امروزه با تمام ابعاد زندگی مردم گره خورده و به ویژه بعد از شیوع کرونا حضور این فضا در زندگی مردم بیشتر شده است. از نظر ما فضای مجازی یک حوزه فرصت ساز است و مزیت های آن بیشتر از آسیب ها است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در هیج کجای دنیا فضای مجازی را به حال خود رها نمی کنند و حتی آنهایی که این فضاها را به وجود آورده نیز در صدد فرهنگ سازی و جلوگیری از آسیب های آن بر آمده اند.
زارع پور بیان کرد: طراحان گوگل امروزه با توجه به آسیب های موجود در این فضا اجازه هرگونه استفاده ای به نوجوانان خود نمی دهند و سازوکارهایی برای جستجوی ایمن و اخلاق مدار در آن پی ریزی کرده اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز داشت: در دوره جدید پلتفرم ها زندگی بشر را مدیریت می کنند و حکمرانی به دست آنها افتاده و امروز مرز کشورها جایی است که این پلتفرم ها وجود داشته و کاربر می گیرند.
نظر شما