به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ عباس ارشدی در بازدید از کارخانه تولیدی آرد که از تجهیزات و سیستمهای مدرن برای تولید آرد بهره میگیرد، گفت: واحدهای تولیدی باید در کنار استفاده از تجهیزات و امکانات، سایر استانداردهای تعیین شده را نیز رعایت و به سوی مشتری مداری حرکت کنند.
تولید با کیفیت ملاک تعیین سهمیه گندم
وی افزود: شرایط ایجاد شده برای این مجموعه و استفاده از امکانات به روز، شرایط را برای تولید آرد باکیفیت هموار کرده است.
ارشدی تصریح کرد: ملاک تعیین سهمیه گندم کارخانجات آرد، تولید با کیفیت منطبق با استانداردهای روز و مشتری مداری است که کارخانجات باید تلاش خود را به کار گیرند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه یک در خصوص وضعیت ذخیرهسازی گندم استان تهران در شش ماهه دوم امسال، بیان کرد: با توجه به حجم مصرف گندم و آرد در استان تهران، ذخیره این کالای استراتژیک تا زمان فصل خرید باید در شرایط مطمئنی قرار بگیرد. در همین راستا بخش اعظم نیاز گندم استان تهران از سایر استانها و از محل واردات و بنادر تامین میشود و در حال حاضر نیز، هیچگونه مشکلی در بخش ذخیره و توزیع گندم در استان تهران وجود ندارد.
در کنار اهمیت کمیت گندم باید کیفیت نیز در نظر گرفته شود
وی گفت: با توجه به واریتههای خاص گندمهای داخلی و خارجی باید اختلاط به گونهای صورت بگیرد که استانداردهای لازم را پوشش دهد؛ لذا با پیگیریهای صورت گرفته گندمهای مرغوب و با کیفیت برای نیاز استان تهران جذب شده است.
نظر شما