غول خودروسازی چینی، تا سال ۲۰۳۰ هومتراک‌های الکتریکی را روانه جاده‌ها می‌کند.

رقیب چینی تسلا، کامیون‌های الکتریکی می‌سازد

به گزارش سی ان بی سی، غول خودروسازی چین از کامیون های الکتریکی خود موسوم به هومتراک (Homtruck) تا سال ۲۰۲۴ رونمایی می کند.

فاریزن اتو (Farizon Auto)؛ گروه خودروسازی تجاری جیلی در صدد عرضه عمومی تراک های الکتریکی تا سال ۲۰۲۴ است.

این غول خودروسازی چینی، پس از دایملر (متعلق به مرسدس بنز)، بی وای دی (BYD تحت حمایت وارن بافت) و تسلا، چهارمین شرکتی است که به این عرصه ورود کرده است.

مایک فن؛ مدیر اجرایی فاریزن اتو در گفتگو با سی ان بی سی اعلام کرد هومتراک، تکنولوژی های فوق العاده ای را به صنعت و بازار خودروهای تجاری وارد خواهد کرد.

وی می افزاید: در تولید محصول جدید به تمام الزامات و نیازهای تجاری بازار بین المللی از جمله اروپا، آمریکای شمالی، ژاپن و کره جنوبی توجه شده است.

به گزارش سی ان بی سی، فاریزن اتو دو نوع سیستم انرژی برای این تراک ها طراحی کرده است: برخی از آنها، کاملا" الکتریکی و برخی دیگر متانول هیبریدی هستند. چند سالی است سیستم جدید متانول هیبریدی در برخی از خودروهای سواری جیلی تعبیه شده است.

این تراک به سرویس بهداشتی، حمام، تخت یکنفره، یخچال، تجهیزات آشپزخانه و یک ماشین لباسشویی کوچک مجهز شده است.

جاده‌ها؛ میزبان هومتراک در سال ۲۰۳۰

ایده ساخت هومتراک بدون راننده در ذهن طراحان و مدیران شرکت جیلی بسیار پُررنگ است.

فن با اشاره به برخی ویژگی های این کامیون می گوید: در حال حاضر نیز هومتراک از برخی ویژگی ها و قابلیت های لازم برای رانندگی بدون راننده در مسیرهای کوتاه برخوردار است.

اما برای مسیرهای طولانی تر، کامیون ها به فناوری ویژه ای مجهز شده اند که از طریق ارتباط با سایر کامیون ها می تواند مسیر صحیح و میزان سرعت مطمئن را دریافت کند.

مدیر اجرایی فاریزن اتو همچنین خاطر نشان کرد: جیلی، فناوری رانندگی بدون خودرو را در سه فاز معرفی خواهد کرد. شرکت امیدوار است در سال های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۶، برخی ویژگی های اصلی را رونمایی، معرفی و آزمایش کند.

سال ۲۰۳۰ نیز به عنوان سال شکوفایی و رونمایی کامل فناوری رانندگی بدون راننده خواهد بود.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد روند جاری تصویب قوانین و استانداردهای لازم برای رانندگی بدون راننده با سرعت بیشتری به سرانجام برسد.

با افزایش قیمت و کمبود نیمه رساناها و برخی مواد اولیه، شتاب تولید صنعت خودروسازی کاهش یافته است. قیمت لیتیوم نیز به بالاترین سطح قیمتی خود طی چند سال اخیر رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.