به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از سازمان هدفمندسازی یارانه ها، این منابع بابت پیش بینی و پیشگیری از حوادث غیرمترقبه و سازمان اورژانس کشور بابت به روز رسانی و تجهیز آمبولانس تحت عنوان تملک دارایی های سرمایه ای پرداخت شد.
در این مرحله از واریزی، ۱۳۳ میلیارد ریال به حساب سازمان هواشناسی کشور پرداخت شد و با جمع کل واریزی ها تا به امروز جمعا ۴۶۶ هزار میلیارد ریال به این سازمان بابت خرید تجهیزات تخصصی برای مقابله و پیشگیری از حوادث غیر مترقبه اختصاص داده شد.
سازمان اورژانس کشور نیز در اجرای ردیف ۳۸ تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور، با دریافت ۸۶۷ میلیارد ریال در این مرحله جمعا هزار و ۸۶۷ میلیارد ریال برای بروز رسانی و تجهیز آمبولانس از سازمان هدفمندسازی یارانه ها دریافت کرده است.
لازم به توضیح است، عنوان ردیف ۳۸ جدول مصارف هدفمندی موضوع بند (الف) تبصره (۱۴) قانون بودجه ۱۴۰۰ مربوط به پیش بینی و پیشگیری از حوادث غیر مترقبه است.
نظر شما