شرکت OWC از جدیدترین حافظه‌ SSD خود رونمایی کرد. بنا بر ادعای سازنده، این محصول سریع‌ترین حافظه‌ SSD PCIe تولیدشده تاکنون است.

رونمایی از سریع‌ترین و پُرظرفیت‌ترین حافظه SSD جهان

به گزارش کارآفرین نیوز، سازندگان حافظه‌های ذخیره‌سازی در پی دستیابی به سرعت‌های بالاتر در جابجایی اطلاعات، دائما در تلاش‌اند تا به رکوردهای جدیدی دست یابند. اخیرا شرکت Other World Computing از دستاورد جدید خود در صنعت حافظه‌های ذخیره‌سازی رونمایی کرده است.

محصول جدید این شرکت با نام Accelsior ۸M۲ توانسته است سریع‌ترین رقبای خود را کنار زده و با به‌ کارگیری کل ظرفیت پهنای باند پشتیبانی شده رابط PCIe ۴.۰ به رقم خیره‌کننده ۲۶‌ هزار مگابایت معادل ۲۶ گیگابایت بر ثانیه دست پیدا کند.

این SSD که در واقع ترکیبی از چندین SSD M۲ NVMe است و تا حداکثر هشت عدد از آن پشتیبانی می‌کند، قادر است به‌ طور هم‌زمان تمام هشت اسلات را در حداکثر توان عملیاتی مسیر ارتباطی خود به‌ کار بگیرد. بدین ترتیب هر چهار مسیر ارتباطی از هشت اسلات SSD موجود که در نهایت به یک رابط PCIe نسل ۴ با ۱۶ مسیر ارتباطی ختم می‌شود، وظیفه‌ خواندن و نوشتن داده‌ها را بر عهده می‌گیرند. این تازه بخشی از ماجراست چراکه ظرفیت این SSD تا ۶۴ ترابایت قابل افزایش است. بنابراین لقب پُرظرفیت‌ترین SSD PCIe ساخته‌ شده تاکنون را نیز به خود اختصاص می‌دهد.

چنین عملکرد سرسام‌آوری تولید حرارت زیادی را به دنبال خواهد داشت، بنابراین سازنده برای این موضوع چاره‌اندیشی کرده و از هیت‌سینک آلومینیومی و فن خنک‌کننده برای دفع گرما بهره‌ برده است. به همین دلیل، ظاهر به خصوص این SSD آن‌ را بسیار به کارت‌های گرافیک شبیه کرده است.

لری اوکانر، موسس و مدیر اجرایی OWC می‌گوید: ما همواره نهایت تلاش خود را می‌کنیم تا از مرزهای فناوری فراتر رویم، Accelsior ۸M۲ را می‌توان در یک جمله قاطعانه خلاصه کرد: «سریع‌ترین و پرظرفیت‌ترین حافظه‌ SSD PCIe جهان»

طبق ادعای سازنده، این SSD توان عملکردی لازم برای استریم هم‌زمان ۱۶ ویدئو ۸K یا ۸ ویدئوی ۱۲K با کدک ProRes۴۴۴ در نرم‌افزار Final Cut Pro X و نیز توانایی استریم هم‌زمان ۹ ویدئوی ۴K با کدک ۱۶بیتی EXR در نرم‌افزار DaVinci Resolve را تامین می‌کند.

SSD مذکور با رایانه‌های ویندوزی و لینوکسی در صورت دارا بودن سخت‌افزار در خور آن سازگاری کامل دارد و با رایانه‌های مک پرو ساخت ۲۰۱۹ و جدیدتر نیز سازگار است. از دیگر ویژگی‌های این حافظه می‌توان به پشتیبانی از قابلیت RAID اشاره کرد که داده‌های موجود در چند درایو فیزیکی ترکیب‌شده را بسته به شرایط در بین آن‌ها توزیع می‌کند.

OWC برای این کار، ابزار خود به نام SoftRAID را توسعه داده که عملیات ایجاد، پایش و مدیریت آرایه‌های RAID را تسهیل می‌کند. همچنین امکان تعریف چندین پیکربندی مجزا از آرایه‌های RAID در آن وجود دارد.

Accelsior ۸M۲ هم‌اکنون در ظرفیت‌های ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۳۲ و در نهایت ۶۴ ترابایتی قابل سفارش است. قیمت این محصول از ۱۲۹۹ دلار شروع شده و در مدل ۶۴ ترابایتی به ۱۲,۹۹۹ دلار ختم می‌شود.

حتی امکان سفارش مدل صفر ترابایتی با قیمت ۷۹۹ دلار که در حقیقت تمامی اسلات‌های داخلی آن خالی بوده و کاربر می‌تواند از حافظه‌های SSD M۲ NVMe سازندگان متفرقه در آن استفاده کند، وجود خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =