گرچه هر ساله آمار مردان در فهرست‌های فوربس پُررنگ‌تر است، اما زنان همچنان به تلاش فزاینده خود برای حضور در جمع برترین‌های دنیا ادامه می‌دهند.

فهرست فوربس از ثروتمندترین زنان جهان

همیشه شُمار مردان در فهرست های "ترین" فوربس بیشتر است. اما امسال زنان در فهرست ۴۰۰ نفره ثروتمندترین های دنیا، پُر تعدادتر از هر سال ظاهر شده اند. در فهرست ۴۰۰ نفره فوربس از ثروتمندان که در پایان ماه اکتبر منتشر شد، نام ۵۶ بانوی ثروتمند به چشم می خورد.

به گزارش نشریه فوربس، در سال ۲۰۲۱، بر میزان دارایی های ۹۰ درصد زنان حاضر در فهرست افزوده شده، اما بیشترین تغییر در میزان دارایی های ابیگل جانسون؛ مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری فیدِلیتی (Fidelity) مشاهده می شود.

 ابیگل جانسون

گرچه تعداد زنان ثروتمند حاضر در فهرست تغییری نکرده، اما نام سه تازه وارد به چشم می خورد. اُپرا وینفری؛ ثروتمند خودساخته به رغم درآمد ۲.۶ میلیارد دلاری اعلام شده، برای اولین بار در ۲۶ سال گذشته در این لیست جای ندارد. خروج دُریس فیشر؛ هم - بنیانگذار خُرده فروشی Gap از فهرست که از جمله زنان خودساخته ای بود که ثروتش را مرهون تلاش ها و هوش کم نظیر خود بود از دیگر موارد قابل توجه است.

تازه واردان دیگر مانند ملیندا فرنچ گیتس؛ همسر سابق بیل گیتس‌ از تازه واردان این جمع ۵۶ نفره است. نام گیل میلر (Gail Miller) که از سال ۲۰۱۷ از این فهرست خارج شده بود، بار دیگر به چشم می خورد.

در میان فهرست ۵۶ نفره ثروتمندترین زنان دنیا، تعداد زنانی که صاحب ثروت خودساخته باشند، زیاد نیست و اغلب آنان، به اعتبار ثروت کسب شده پس از جدایی از همسر و یا تقسیم میراث خانوادگی در این فهرست قرار گرفته اند. فقط ۱۰ نفر از این ۵۶ بانو، به همت پشتکار و تلاش خود در فهرست فوربس وارد شده اند.

فهرست فوربس از ثروتمندترین زنان جهان

آلیس والتون: وارث والمارت؛ نفر اول لیست ثروتمندترین زنان، میراث دار ثروت والمارت؛ بزرگترین شبکه فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی در دنیا است. این شرکت در حال حاضر بیش از دو میلیون کارمند دارد و در سال ۲۰۱۱، ‌بزرگترین شرکت دنیا معرفی شد. حدود تقریبی ثروت آلیس، ۶۷.۹ میلیارد دلار اعلام شده است. از سال ۲۰۱۹، آلیس در صدر این فهرست ایستاده است.

مکنزی اسکات: همسر سابق جف بزوس؛ بنیانگذار آمازون است. بزوس ۲۵ درصد از سهام خود در آمازون (۴ درصد سهام کل شرکت) را در هنگام طلاق به اسکات منتقل کرد. اسکات در سال ۲۰۲۰ حدود ۵.۸ میلیارد دلار به پانصد موسسه غیرانتفاعی نیکوکاری اختصاص داد. در ژوئن ۲۰۲۱ نیز مکنزی اسکات اعلام کرد ۲.۷۴ میلیارد دلار صرف کمک به ۲۸۶ گروه نیکوکاری دیگر کرده است. در سال ۲۰۲۱، وی با حدود ۵۸.۹ میلیارد دلار ثروت در ۵۱ سالگی توانست جایگاه ۶۷ زنان قدرتمند جهان را از آنِ خود کند.

جولیا مارگارت فلشر کُخ: فعال اجتماعی که پس از فوت همسرش، بر کُرسی مدیرعاملی صنایع کُخ (فعال در زمینه صنایع هسته ای، نفتی و سرمایه گذاری) نشست. در فهرست رتبه بندی Fortune ۵۰۰ از بزرگترین شرکت های بین المللی، این شرکت در سال ۲۰۰۶ در جایگاه شانزدهم قرار گرفت. از سال ۲۰۲۰، این دومین بار است که نام جولیا در فهرست ثروتمندترین زنان به چشم می خورد. این در حالی ست که بلومبرگ، ثروت وی را بسیار بیشتر از ۵۱ میلیارد دلار ارزیابی کرده است.

ژاکلین مارس: مالک شرکت عظیم تولید شکلات، شیرینی و مواد غذایی مارس است که از بزرگترین شرکت های آمریکا محسوب می شود. وی با ۳۱.۸ میلیارد دلار سرمایه هم اکنون مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت مارس است.

میریام آدلسون: مالک مجموعه های تفریحی و سرگرمی در آمریکا که در فهرست فوربس از زنانی که دارای بیشترین ثروت خودساخته هستند در جایگاه دوم ایستاده است. با برطرف شدن محدودیت های کرونایی و اشتیاق مردم برای حضور در مجموعه های تفریحی، افزایش ناگهانی ثروت ۳۰.۴ میلیارد دلاری وی دور از انتظار نیست.

ابیگل جانسون: مدیر اجرایی شرکت سرمایه گذاری و مدیریت نقدینگی "فیدلیتی" (Fidelity)، به لُطف عملکرد خیره کننده در زمینه مدیریت دارایی ها، با افزایش ۱۰ میلیارد دلاری ثروتش اکنون در جایگاه ششم این فهرست ایستاده است. فوربس دارایی وی را ۲۵.۲ میلیارد دلار اعلام کرده است.

لارن پاول: همسر استیو جابز که به لارن پاول جابز نیز معروف است، به عنوان بنیانگذار، از سال ۲۰۱۶ بر کُرسی مدیر عاملی شرکت سرمایه گذاری و حقوقی امرسون (Emerson Collective) نشسته است و دارایی فعلی وی ۲۲.۱ میلیارد دلار اعلام شده است. وی یکی از سهامداران ارشد والت دیزنی نیز هست. پس از فوت استیو جابز، وی سهامدار ارشد شرکت اپل محسوب می شود. می توان ورود لارن به این فهرست را جزو خیره کننده ترین اعلان های فوربس در سال ۲۰۲۱ محسوب کرد.

دایان هندریکس: اگر بنا باشد فهرست ثروتمندترین زنانی که با تلاش و همت خود، در زُمره ثروتمندترین ها قرار گرفته اند منتشر شود باید نام دایان هنریکس با ۱۱ میلیارد دلار سرمایه در صدر اعلام شود. وی مالک هلدینگ هندریکس و مدیرعامل ABC Supply است که در زمینه عُمده فروشی پوشش سقف، پنجره و نمای ساختمان های تجاری و مسکونی فعالیت می کند.

بِلِر پِری اُکِدِن: سرمایه دار آمریکایی مقیم استرالیا و مدیرعامل شرکت کاکس (فعال در زمینه رسانه) است. ثروت وی که سِمَت خود را از مادر به ارث برده است ۹.۷ میلیارد دلار اعلام شده است. وی همچنین سرمایه گذاری های بسیاری در صنایع خودروسازی انجام داده است.

آن والتون کرونکه: از سهامداران ارشد والمارت (بزرگترین فروشگاه زنجیره ای جهان) که ثروت وی بر۹.۳ میلیارد دلار بالغ می شود. در حال حاضر، وی و همسرش استنلی کرونکه، مالک یا سهامدار ارشد چندین باشگاه ورزشی و تیم مانند آرسنال هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.