به گزارش کارآفرین نیوز، رویداد قهرمانان آینده در دو بوت کمپ مدیریت و طراحی محصول در پاییز و زمستان ۱۴۰۰، جمعه ۱۲ آذر با حضور کسب و کارهای بزرگ و فعالان اکوسیستم نوآوری کشور برگزار خواهد شد.
در روز افتتاحیه دو پنل در استودیو ویکست در کارخانه نوآوری آزادی برگزار خواهد شد. پنل اول بعد نخست کسبوکارهای آنلاین را بررسی خواهد کرد که تمرکز آن بر روی آموزش و مهارتهای آکادمیک است. پنل دوم نیز به بعد دوم یعنی سرمایهگذاری در کسبوکارهای آنلاین میپردازد.
«مشکات اسدی»، دبیر برگزاری این رویداد با تاکید بر اینکه آموزش هدف اصلی کسبوکار آنسو نیست، گفت: «ما به دنبال کسب سود از حوزه آموزش نیستیم. بلکه آموزش را بستری میدانیم که امور CSR را پیش ببریم و بر این باوریم که آموزش بازوی اجراییVC و شتابدهنده است.»
اسدی در ادامه توضیحات خود با اشاره به اینکه بعد دوم کار آنسو سرمایهگذاری در اکوسیستم استارتاپی نه فقط ایران بلکه دنیا است، گفت: «پنل دوم با تمرکز بر اینکه حالا زمان ارتباطات بینالمللی است، دلیل مهاجرت فعالان اکوسیستم استارتاپی را بررسی میکند.»
وی در ادامه توضیحات خود افزود: «پنل دوم با عنوان، اینک زمانی برای بینالمللی شدن، قرار است به این سوال اساسی پاسخ دهد که آیا اکوسیستم ایران میزبان خوبی برای فعالان استارتاپی نبوده یا به حدی از بلوغ رسیدهاند که متصل به دنیای جهانی شوند.»
اسدی در ادامه توضیحات خود به بیان جزئیات پنل اول، با عنوان بازار و آموزش نیروی کار آینده پرداخت و گفت: «آرش برهمند، سردبیر ماهنامه پیوست دبیر پنل است. همچنین محمدفاضلی، جامعهشناس، آسیه حاتمی، موسس و مدیرعامل ایرانتلنت، میلاد منشیپور، مدیرعامل تپسی، نازنین دانشور مدیرعامل تخفیفان و مهدی محمدی عضو هیات علمی دانشگاه تهران در این پنل حاضر میشوند. این پنل از ساعت ۱۰ تا ۱۱ و ۳۰ دقیقه به مدت یک ساعت و نیم برگزار خواهد شد.»
پنل دوم نیز با عنوان، اینک زمانی برای بینالمللی شدن به مدیریت برهمند برگزار خواهد شد. اسدی با تاکید بر اینکه روند مهاجرت در این پنل مورد بررسی قرار خواهد گرفت، به افراد حاضر در آن اشاره کرد و گفت: «امیر ناظمی، رییس سابق سازمان فناوری اطلاعات ایران و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، علیرضا کلاهی، رییس کمیسیون صنایع اتاق ایران، فرزین فردیس، رییس کمیسیون اقتصاد نوآوری اتاق تهران و همچنین ژوبین علاقهبند، مدیرعامل مدیریت سرمایه لیان در این پنل به بررسی جریان بینالمللی شدن استارتاپهای ایرانی میپردازند.»
نظر شما