به گزارش کارآفرین نیوز، بانک کارآفرین در حالی بیست و دومین سالگرد خود را جشن میگیرد که در دو دهه گذشته به توفیقات چشمگیری در اهداف برنامههای خود دست یافته و جایگاه رفیعی را در بین بانکهای شبکه بانکی کشور برای خود ایجاد کرده است.
بانک کارآفرین از اولین و از معدود بانکهای کشور است که مستقلاً و توسط کادر فنی داخلی خود نسبت به بومیسازی، پیادهسازی، توسعه و نگهداری سامانه بانکداری متمرکز (Core Banking) خود اقدام کرده و در سال ۱۳۸۸ پس از مهاجرت موفقیتآمیز از سیستم «بانک ایران» به سیستم «آفرین» گام بزرگی در ارائه و توسعه خدمات بانکی خود برداشت و وارد فاز جدیدی از ارائه خدمات نوین در صنعت بانکداری شد.
بانک کارآفرین نخستین بانکی است که در ایران گواهی سپرده منتشر کرده است. همچنین بانک کارآفرین نخستین بانک خصوصی ایرانی است که صندوق سرمایهگذاری مشترک را در بازار سرمایه ایران راهاندازی کرده است، همچنین به دلیل نبود قوانین و مقررات در این زمینه، همکاران این بانک در تدوین قوانین و مقررات مربوطه با سازمان بورس همکاری نزدیک داشته اند.
سایر دستاوردهای بانک کارآفرین عبارتند از:
کسب رتبه برتر کنفرانس هوش تجاری ایران در بخش رسانه های دیجیتال در سال ۱۳۹۹
کسب نشان سیمین در یازدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال ۱۳۹۹
کسب نشان زرین برترین بانک در ارائه خدمات ارزی و بینالمللی در اجلاس توسعه صادرات ایران Exportex Iran در سال ۱۳۹۸
کسب نشان عالی چهارمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال در سال ۱۳۹۸
هویت جدید بانک
بنا بر این گزارش، سال گذشته در چنین روزهایی از هویت جدید این بانک توسط دکتر محمدرضا فرزین؛ مدیرعامل وقت بانک کارآفرین رونمایی شده بود.
در این فرآیند ری برندینگ با حفظ رنگ سازمانی، لوگوی بانک کارآفرین تغییر کرد و حتی فونت خاص آن ایجاد شد تا هویت بصری بانک کارآفرین در دهه سوم زندگی خود جدید شود. البته این هویت جدید تنها معطوف به ریبرندینگ نبود و از آن زمان تاکنون بانک کارآفرین گام جدی در راستای ورود به بانکداری خرد انجام داده است.
دکتر احمد بهاروندی؛ عضو هیات مدیره و سرپرست بانک کارآفرین در این باره گفته است: با توجه به محدودیت تعدد شعب بانک، باید برای ورود به بازارهای جدید فعالیت های غیرحضوری خود را افزایش دهیم تا بتوانیم در بستر IT خدمات مناسب ارائه دهیم البته برای ارائه این خدمات و فعالیت ها در بسیاری مواقع منتظر ابلاغ دستور العمل های لازم از سوی بانک مرکزی هستیم.
تاریخچه بانک کارآفرین
بانک کارآفرین فعالیت خود را با مشارکت اعضاء انجمنهای مدیران صنایع، شرکتهای ساختمانی، تاسیساتی و تجهیزاتی، جامعه مهندسان مشاور ایران، جامعه مهندسان مشاور معمار و شهرساز و گروهی از کارشناسان بانکی و مالی، با اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با سرمایه ۳۰ میلیارد ریال تحت عنوان «شرکت اعتباری غیربانکی کارآفرینان» آغاز نمود و در تاریخ ۱۸ آذر ۱۳۷۸ تحت شماره ۱۵۷۹۱۵ در اداره ثبت شرکتهای تهران به ثبت رسید.
پس از تصویب قانون تاسیس بانکهای غیردولتی و اعلام ضوابط تاسیس از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، هیات مدیره موسسه با اشراف به مزیتهای ویژه بانک از جمله امکان ارائه خدمات متنوع بانکی، افتتاح حساب جاری، جلب مشتریان بیشتر و در مجموع استفاده بهینه از امتیازهای قانونی، مراتب اخذ مجوز جهت تاسیس بانک خصوصی را با جدیت پیگیری کرد. با تحقق افزایش سرمایه طی دو مرحله از سی میلیارد ریال به دویست میلیارد ریال، درخواست تبدیل «موسسه اعتباری کارآفرینان» به «بانک کارآفرین» بر اساس قانون تاسیس بانک غیردولتی مصوب فروردین ماه سال ۱۳۷۹ مجلس شورای اسلامی و ضوابط مصوب نهصد و چهل و هشتمین جلسه مورخ ۲۰ آذر ۱۳۷۹ شورای پول و اعتبار ارائه شد.
نهایتاً مجوز لازم طی نامه شماره ۳۳۶۲/هـ مورخ ۱۴ آذر ۱۳۸۰ ریاست کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صادر و پس از طی تشریفات قانونی به موجب نامه شماره ۳۵۱۸۳/۳۳ مورخ ۵ دی ۱۳۸۰ اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران، فعالیت رسمی بانک کارآفرین عملاً آغاز شد.
بانک کارآفرین بر آن است تا با استراتژی منسجم ضمن افزایش اشتغال و کارآفرینی برای جوانان، پیشتاز راستین صنعت بانکداری نوین در کشور باشد.
بررسیهای کارشناسی از عملکرد مطلوب بانک کارآفرین از ابتدای تاسیس موجب شد تا درخواست پذیرش سهام بانک در جلسه مورخ ۷ بهمن ۱۳۸۱ هیات پذیرش سازمان بورس اوراق بهادار تهران مطرح شده و پذیرش سهام بانک در سازمان مذکور مورد تصویب قرار گیرد.
نام بانک کارآفرین هماکنون به عنوان اولین بانک در فهرست تابلوی بورس اوراق بهادار تهران قرار گرفته است.
نظر شما