تولید نوشیدنی از جلبک، مدیریت هوشمند رستوران و ربات‌های تحویل غذا به عنوان جدیدترین ایده‌های استارت آپ حوزه غذا شناخته می‌شوند.

استارت آپ‌های برتر حوزه غذا را بشناسید

به گزارش کارآفرین نیوز، هر ساله هزاران استارت‌آپ در دنیا راه‌اندازی می‌شوند و دنیای تکنولوژی هر روز در حال پیشرفت و معرفی ایده‌های جدید است، ایده‌های نوآورانه و خلاقانه‌ای که با سرعتی بسیار بالا در گوشه و کنار دنیا در حال شکل‌گیری هستند.

بر اساس آمارها، از طرفی در سال ۲۰۲۲ بیش از چهار هزار استارت‌آپ در حوزه فناوری غذا در جهان تاسیس شد. با این وجود، فقط برخی از آنها توانسته اند، به موفقیت جهانی برسد.

استارت آپ غذایی

در زیر به بررسی برخی از استارت‌آپ های برتر حوزه فناوری غذا که توسط پلتفرم saas انتخاب شده است، خواهیم پرداخت.

FUL Foods

این استارت‌آپ در هلند مستقر شده و به‌ عنوان یک نوشیدنی فوق‌العاده شناخته می‌شود. نحوه تولید نوشیدنی‌های این شرکت به این صورت بوده که از یک فرایند به خصوصی و با بهره گری از ویتامین و مواد معدنی موجود در یک جلبک سبز آبی به نام Spirulina محصول این شرکت تولید می‌شود.

استارت آپ غذایی

نکته جالب‌توجه در خصوص این جلبک این بوده که Spirulina ، دی‌اکسیدکربن را دریافت و آن را به اکسیژن و نیتروژن تبدیل می‌کند. در واقع این جلبک سبب افزایش اکسیژن موجود در زمین می‌شود.

از آنجایی‌ که صنعت غذا به‌ عنوان یکی از مخرب‌ترین صنایع در حوزه تولید دی‌اکسیدکربن شناخته می‌شود، مدیران این استارت‌آپ با اجرای این طرح، گام بزرگی در جهت کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی برداشته‌اند.

از سوی دیگر، تولید این جلبک نیاز به کود، آفت‌کش و همچنین آب قابل‌ ملاحظه‌ای نداشته و می‌توان گفت این Spirulina سدی برای جنگل‌زدایی، از دست‌رفتن تنوع زیست‌محیطی، بیابان‌زدایی و مانع آلودگی هوا است.

Oureye

این استارت‌آپ هندی در حوزه نظارت خودکار بر رستوران‌ها، هتل‌ها و آشپزخانه فعالیت می‌کند.

استارت اپ غذایی

پلتفرم تحلیل ویدئویی مبتنی بر هوش مصنوعی به کاربر اجازه می‌دهد، نظارت دقیقی بر فعالیت‌های امکان گفته شده، داشته باشد. در واقع هرگونه انحراف از استانداردهای آشپزخانه، بهداشت و ... رصد و هشدار لازم اعلام می‌شود.

استارت‌آپ oureye برخلاف دوربین‌های مداربسته که فقط تخلف را ثبت می‌کنند، به طور آنلاین فعالیت‌های کارکنان و مشتریان را بررسی می‌کنند.

به طور مثال باجه‌های صورت‌حساب بدون کاربر را شناسایی و به مدیران رستوران یا آشپزخانه عملکردهای واحد را گزارش می‌دهد. همین امر سبب می‌شود که مدیر با تصمیمات به‌ موقع مانع از بروز مشکلات شود.

Coco

استارت‌آپ امریکایی coco، ربات متحرک از راه دور تحویل غذا است.

هنگامی که مشتری به‌ صورت آنلاین غذای خود را سفارش می‌دهد، ربات به سمت رستوران مورد نظر حرکت کرده و پس از تحویل سفارش، به سمت مقصد اعلام شده، حرکت می‌کند.

استارت آپ غذایی

از آنجایی‌ که بخش تحویل صنایع غذایی فاقد پرسنل بوده و مشاغل این رسته به‌ عنوان مشاغل دائمی شناخته نمی‌شوند، این ربات هزینه به‌ کارگیری نیروی کار را کاهش می‌دهد.

از طرفی معمولاً افراد تحویل دهنده غذا، در برخی از دقایق به فکر انجام کارهای شخصی خود بوده و یا به دلیل مشکلات امکان حضور در محل کار را ندارند، همین امر سبب می‌شود coco به یک تحویل دهنده فوق‌العاده تبدیل شود.

Bluu Biosciences

این استارت‌آپ آلمانی در حوزه غذاهای دریایی فعالیت می‌کند. نحوه فعالیت این شرکت به این صورت بوده که سلول‌های بنیادی ماهی را استخراج می‌کند.

استارت آپ غذایی

بودجه این شرکت بیش از ۸ میلیون دلار است و با بهره‌گیری از سلول‌های بنیادی ماهی روش نوینی برای تولید محصولات دریایی ابداع نموده است.

Kitch

این استار آپ در امارات مستقر است و آشپزخانه‌های مجهزی به مساحت ۲۰ متر مربع در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

استارت آپ غذایی

این امر سبب می‌شود تا رستوران‌ها دامنه فعالیت خود را گسترش داده و به‌ آسانی با افزایش شعبه آشپزخانه‌های خود، غذا را سریع‌تر و راحت‌تر در اختیار مشتری قرار دهند.

بر اساس اطلاعات ارائه شده در تارنمای این استارت‌آپ، بودجه سالیانه این شرکت ۱۵ میلیون دلار است و در کشورهای مختلف دارای شعبه است.

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.