استارتاپ کیومِی با فعال سازی فرایند درونی گیاه برای تولید پروتئین حیوانی با همان خواص و طعم، انقلابی در آینده صنایع غذایی ایجاد کرده است.

"کیومِی"؛ تولید نسل جدید پروتئین‌های حیوانی با منشاء گیاهی

به گزارش کارآفرین نیوز، کارآفرینان برتر دنیا به موازات یافتن راه حل های نوین و کم هزینه برای معضلات جهانی، در پَس زمینه ذهنی خود به موضوع پایداری زمین به شکل جدی می پردازند.

افزایش آگاهی عمومی در مورد اثر تخریبی دامپروری بر محیط زیست، افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای غذای سالم و تردیدها در مورد زنجیره تامین گوشت موجب انفجار تقاضای جایگزین های گوشت شده است.

علاوه بر این برخی از مردم نسبت به نوع خوراک دام ها و در نتیجه کیفیت گوشت تولید شده خوشبین نیستند و علاقمند به استفاده از پروتئین های حیوانی با منشاء گیاهی هستند.

انفجار تقاضا برای جایگزین گوشت

اما اگر بنا باشد برای تولید پروتئین حیوانی از گیاهان هم اکوسیستم گیاهی دنیا تخریب شود، باز هم مسئله پایداری زمین نادیده گرفته می شود. اما به این فکر کنید که به جای تولید پروتئین از گیاهان، این فرایند در درون گیاه تولید شود!

آهن هِم موجود در خون، وظیفه اکسیژن رسانی در بدن را بر عهده دارد. پروتئین هِم (Heme iron)، همان پروتئین طعم دهنده اصلی گوشت قرمز است که عطر و طعم خوش گوشت را منتقل می کند و مزه اومامی (Umami) به غذا می دهد. علاوه بر چهار مزه ترش، شیرین، تلخ و شور، اومامی (واژه ژاپنی)؛ عطر و مزه گوشت پخته شده و عصاره آن است.

نام استارتاپ کیومِی (Kyomei) از ترکیب نام Kyoko Morimoto و Meir Wachs؛ بنیانگذاران آن گرفته شده است. تیم این استارتاپ را متخصصان علوم گیاهی، بیولوژیست های مولکولی و کارآفرینان ایده پرداز تشکیل داده اند.

تولید پروتئین‌های حیوانی در بستر گیاهی

این استارتاپ با پرورش این ایده که گیاهان و توانایی فتوسنتز آنها، قابلیت تولید پروتئین را به صورت طبیعی دارا هستند شکل گرفته است. نوآفرینان این استارتاپ مستقر در لندن توانسته اند سیستم تولید پروتئین های حیوانی را در بستر گیاهی فعال سازی نمایند.

استارتاپ Kyomei

موضوع پایداری زمین یک الزام است، نه وجه تمایز

"تولید پروتئین حیوانی توسط فرایندهای درونی طبیعی گیاه". علاوه بر کارآفرینان و فعالان محیط زیست، بسیاری از مردم نیز به دلیل کیفیت نامطلوب تغذیه دام ها، به کیفیت گوشت حیوانی تولید شده در برخی مناطق دنیا اطمینان ندارند. موضوع تخریب مراتع و محیط زیست و استفاده فراوان از آب در صنعت دامپروری موجب استقبال مردم دنیا از جایگزین های گوشت شده است.

استقبال از جایگزین های پروتئین حیوانی در سال ۲۰۲۱ به حدی بالاست که آمار پیش بینی شده فروش را تا ۴۵ درصد افزایش داده است.

کیومی با این ایده، اولین پلتفرم تولید پروتئین با منشاء گیاهی را ایجاد کرده و توسعه داده است. در این پلتفرم، گیاهان در نقش بیورآکتور عمل می کنند و پروتئین حیوانی در درون خود گیاه تولید می شود. ویژگی ها و خواص پروتئین تولید شده در درون گیاه کاملا" مشابه پروتئین های حیوانی امروزی هستند. بیو رآکتورها یا رآکتورهای زیستی؛ نوعی رآکتور شیمیایی است که واکنش های بیولوژیک در آن شبیه سازی می شوند.

شتاب دهنده IndieBio؛ حامی و سرمایه گذار اصلی این استارتاپ خارق العاده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =