به گزارش کارآفرین نیوز، تحولات بازار ارز نشان میدهد که خرید و فروشی در این بازار صورت نمیگیرد. در واقع بازار به گونهای است که معامله گران در تردید به سر میبرند.
از طرفی تحلیل گران اعتقاد دارند دلار در سد مقاومتی ۳۰ هزار و ۴۰۰ تومان قرار گرفته و در حال حاضر توان عبور از این سد را ندارد. همچنین کف حمایتی دلار نیز ۲۹ هزار و ۸۰۰ تومان بوده که در صورت از دست رفتن این کف، تا ۲۹ هزار و ۳۰۰ تومان نیز کاهش پیدا میکند.
با وجود اینکه دلار در ماههای اخیر روند صعودی داشت، اما همزمان با صحبتهای میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین المللی در خصوص نشانههای امیدوار کننده مذاکرات برجامی روند دلار معکوس و نزولی شد.
از طرفی تجربه سالهای اخیر نشان میدهد هم زمان با آغاز سال جدید میلادی نرخ دلار ثابت و یا افزایش است، همین دو عامل سبب شده که بازار ارز با تردید فراوانی روبرو باشد.
از سوی دیگر اخباری مبنی بر مذاکرات شش ماهه هستهای نیز مانع از ریزش قیمت دلار شده است.
نکته دیگر ماجرا به صحبتهای وزیر اقتصاد در خصوص میزان منابع ارزی کشور مربوط میشود. به گفته احسان خاندوزی، منابع ارزی که تا ۱۵ آذر به کشور بازگشته، معادل کل ارزی است که پارسال در دسترس قرار داشت.
همچنین خاندوزی در بخش دیگری از صحبتهای خود به شناسایی هزار اخلالگر بازار ارز اشاره کرد و گفت: هزار نفر از کسانی که فعالیت خرید و فروش ارزی بالایی داشتند، شناسایی شدند و ۶۰۰ نفر از این تعداد مودی مالیاتی نبودهاند.
آنچه که مشخص است بازار در جستوجوی خبری برای کاهش یا افزایش نرخ ارز است و به ثمر رسیدن مذاکرات هسته ای سبب کاهش قیمت ارز خواهد شد، با این وجود پروسه زمانی مذاکرات هسته ای بر روی روند بازار ارز تاثیرگذار است.
نظر شما