به گزارش کارآفرین نیوز، دانشگاه استنفورد در مرحله نخست تقاضا برای استعدادهای هوش مصنوعی و در مرحله بعد سرمایه گذاری خصوصی در این فناوری را مورد بررسی قرار داده است.
یکی از شاخصهای بررسی پیشرفت کشورها در هوش مصنوعی سرعت رشد مشاغل هوش مصنوعی در آنها بوده که بررسی دادههای لینکدین نشان دهنده نرخ استخدام در این زمینه در کشورهای مختلف است. بر این اساس نرخ استخدام کارشناسان هوش مصنوعی با توجه به تعداد اعضای لینکدینی محاسبه شده که مهارتهای هوش مصنوعی دارند یا در مشاغل مرتبط فعالیت میکنند.
داده حکایت از این دارد که نرخ استخدام در تمام کشورهای نمونه در سال ۲۰۲۰ رشد کرده است. برزیل، هند، کانادا، سنگاپور و آفریقای جنوبی کشورهایی با بیشترین میزان رشد استخدام استعدادهای هوش مصنوعی در بازه ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ میلادی هستند.
در گزارش دانشگاه استنفورد، ۱۴ کشور مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد نرخ استخدام هوش مصنوعی در ۲۰۲۰ میلادی ۲.۲ بار بالاتر از متوسط ۲۰۱۶ بود. در شاخص استخدام، میزان استخدام متخصصان هوش مصنوعی برزیل در بازه مورد بررسی ۳.۵ برابر رشد داشته است.
در بخش تقاضا برای نیرو کار هوش مصنوعی، شرکت تحلیل داده Burning Glass به بررسی آگهیهای استخدام بیش از ۴۵ هزار سایت شغل یابی آنلاین پرداخت. نتایج نشان می دهد که تقاضا برای نیروی کار هوش مصنوعی در ۶ کشور آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزیلند و سنگاپور به میزان قابل توجهی در ۷ سال گذشته رشد کرده است.
همچنین محققان دانشگاه استنفورد به منظور مشخص کردن شاخص نفوذ مهارت هوش مصنوعی، دادههای لینکدین را که شامل مهارتهای افراد در پروفایل و موقعیت شغلی آنها است بررسی کردند.
این شاخص میزان استفاده از مهارتهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف کشورها را نشان میدهد و بر این اساس مهارتهای هوش مصنوعی جزو ۵۰ مهارت برتر در مشاغل مختلف طبقه بندی می شوند.
مقایسههای جهانی میان کشورهای بررسی شده در بازه ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میلادی نشان داد هند بیشترین میزان رشد نفوذ مهارت هوش مصنوعی (۲.۸۳) را دارد. پس از آن آمریکا با نرخ نفوذ مهارت هوش مصنوعی ۱.۹۹، چین با ۱.۴۰ و آلمان ۱.۲۷، کانادا ۱.۱۳ بار بیش از متوسط جهانی قرار دارند.
نظر شما