به گزارش فوربس، در سال ۲۰۱۶ فقط ۵ استارتاپ هندی به گروه یونیکورن ها وارد شدند که بررسی روند ۵ ساله، نشان دهنده آینده روشن استارتاپ های هندی و برنامه ریزی های جامع برای حضور قدرتمند در جمع یونیکورن های جهانی است.
در ماه دسامبر، اکوسیستم استارتاپی هند با بیش از ۱۵ هزار استارتاپ فعال، در جایگاه سوم بین المللی از نظر تعداد استارتاپ ها قرار گرفت که بخش اعظم این موفقیت، مرهون پیشرفت در زمینه پردازش ابری (CC)، هوش مصنوعی (AI)، اینترنت اشیا (IoT)، واسط های برنامه نویسی کاربردی (API)، تجارت اینترنتی و اپلیکیشن های گوشی های هوشمند است.
بر اساس اعلام بنیاد دولتی "ارزش ویژه برندها" (IBEF) که در زمینه ترویج صادرات محصولات هندی در سطح بین الملل فعالیت می کند و به برندسازی جهانی تولیدات هندی می پردازد، در دوران پاندمی، استقبال از محصولات هندی در داخل کشور و در سطح بین الملل افزایش چشمگیر داشته است.
به گونه ای که پیش بینی می شود از ۴۶.۲ میلیارد دلار در سال گذشته به ۱۱۱.۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۵ میلادی برسد. همچنین این بنیاد می افزاید: تا سال ۲۰۳۰ میلادی نیز میزان افزایش صادرات به ۳۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید که سهم تولیدات و خدمات استارتاپ ها در این رقم بسیار بالاست.
فوربس در گزارش خود با تاکید بر افزایش کم نظیر تعداد یونیکورن های هندی در سال ۲۰۲۱ نسبت به ۵ یونیکورن سال ۲۰۱۶، روند ۵ ساله را نشان دهنده حرکت پُرشتاب کارآفرینان هندی برای حضور پُررنگ در صحنه بین الملل توصیف کرد.
نظر شما