بانک سیلیکون ولی با پشتیبانی از ۳۰ هزار استارتاپ خلّاق، توانسته کمک شایان توجهی به پیشرفت عرصه کارآفرینی در دنیا نماید.

۳۰ هزار استارتاپ خلاق زیر چتر بانک سیلیکون ولی

بانک سیلیکون ولی (SVB)؛ بزرگترین بانک حامی کارآفرینی که با ارائه خدمات و تسهیلات بانکی ویژه، ایجاد دسترسی های لازم و مشاوره های تخصصی که تاکنون بیش از ۳۰ هزار استارتاپ را همراهی و حمایت کرده است تا با عبور باکیفیت از مراحل رشد استارتاپی، بتوانند تاب آوری خود را در اقتصاد بی انتهای بین الملل افزایش دهند.

در وبسایت این بانک آمده است:

"بیش از ۴۰ سال است به نوآوران و سرمایه گذاران آنها کمک می کنیم تا ایده های ناب استارتاپی را به محصول یا خدمات تبدیل کنند. کارآفرینان می دانند بانکداری استارتاپی سیلیکون ولی حامی آنها در فراز و نشیب های پیش روی کسب و کارشان است. در بانک سیلیکون ولی، روند مقیاس پذیری استارتاپ ها را تسریع می کنیم تا هر چه سریعتر از مراحل بذری و نوپایی خارج شوند".

استارتاپ هایی که مورد انتخاب نهایی قرار می گیرند، کارت های بانکی به نام "کارت های نوآوری" (SVBIC) دریافت می کنند که با هزینه کرد هر یک دلار از طریق این کارت، پاداش دو امتیازی به آنان تعلق می گیرد که در نهایت می توانند بسته به امتیازات دریافت شده، از مزایای بانکی مد نظر خود بهره مند شوند.

بانک کارآفرینی سیلیکون ولی

هماهنگی (Sync) با نرم افزارهای حسابداری QuickBook، نرم افزار مدیریت هزینه Expensify، نرم افزار تجمیعی حسابداری Yodlee و پلتفرم ابری حسابداری Xero برای کسب و کارهای نوپا و استارتاپ ها از دیگر اقدامات عملی بانک برای حمایت از کارآفرینان است.

تامین سرمایه کارآفرینان و استارتاپ‌های فین تکی

بیل بیگراستف و رابرت مدراس، این بانک را در سال ۱۹۸۲ تاسیس کردند. از سال ۱۹۸۶ میلادی، تمرکز کار بانک بر کسب و کارهایی قرار گرفت که به شیوه های اولیه بنا می شدند.

در سال ۱۹۸۸، عرضه عمومی بانک صورت گرفت و در سال ۱۹۹۹، اولین شعبه بین الملل بانک افتتاح شد. اواسط دهه ۹۰، تامین سرمایه هنگفت شرکت های سیستم سیسکو (Cisco) و شبکه بِی (Bay Network) انجام شد.

حوزه مطلوب این بانک، پشتیبانی و تامین سرمایه برای کارآفرینان و استارتاپ های فین تکی، ‌بیوتکنولوژی و همچنین بانکداری مدرن فردی (نئوبانک شخصی) است، گرچه ایده های نوآفرینی سایر حوزه ها را نیز کاملا زیر نظر دارد و بررسی می کند. چندین سال پیاپی این بانک توانست جایزه Aite - Novarica‌ را از آن خود کند. این جایزه برای بانک ها و شرکت های فینتکی که حامی استارتاپ ها و کارآفرینان هستند بسیار حائز اهمیت است. در نوامبر ۲۰۱۲، این بانک از توافق خود با بانک توسعه پودانگ شانگهای (SPDB) برای تأمین سرمایه لازم کارآفرینان و استارتاپ های بین المللی تکنولوژی محور به صورت ۵۰-۵۰ خبر داد.

این بانک، پلتفرم جدید بانکداری دیجیتال ویژه استارتاپ ها طراحی و راه اندازی کرده است که به رغم طراحی ساده، از امنیت بالایی برخوردار است. در طراحی پلتفرم بانکداری دیجیتال استارتاپی (SVBGO) بیشتر بر نیازهای کاری و مالی کارآفرینان و سهولت دسترسی و انجام کار در مدت زمان کوتاه تمرکز شده است تا چگونگی انجام عملیات بانکی.

بانک کارآفرینی سیلیکون ولی

اتصال و هماهنگی لحظه ای با نرم افزارهای QuickBook، Expensify، Yodlee و Xero و همچنین امکان دسترسی به صورتحساب های سه سال گذشته در همان لحظه از دیگر مزایای پلتفرم SVBGO است.

جذب کارآفرینان در بانک سیلیکون ولی

استارتاپ ها و کارآفرینانی که از پلتفرم SVBGO استفاده می کنند علاوه بر مزایایی که خود بانک به آنان اعطا می کند، از ۱۰۰ هزار دلار اعتبار فعال AWS (وب سرویس های آمازون بر بستر ابری)، ۱۰۰ هزار دلار GC (فضای ذخیره سازی ابری گوگل) و تخفیف ۵۰۰ دلار بیمه کسب و کار Vouch برخوردار می شوند. گرچه این شرکت ها، همگی شرکت های مستقلی هستند اما به اعتبار بانک سیلیکون ولی، مزایایی به استارتاپ های تحت حمایت این بانک ارائه می کنند.

به نظر می رسد ارائه خدمات غیربانکی، اما ضروری و مورد نیاز استارتاپ ها مانند نرم افزارهای حسابداری پرکاربرد، فضای ذخیره سازی ابری یا تخفیفات بیمه ای که شرکت ها یا سازمان های دیگری می توانند با هماهنگی بانک حامی کارآفرینی ارائه دهند از مواردی باشد که می تواند در جذب کارآفرینان برای استفاده از خدمات بانک، مفید واقع شود.

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.