ویکول؛ مبدع فناوری جامع حوزه کشاورزی در زنجیره تامین مواد غذایی که با مدل کسب و کار فیجیتال (Phy-Gital)، در صدد تحول در عرصه اقتصاد کشاورزی در دنیا است.

وِیکول؛ استارتاپ فیجیتال حوزه کشاورزی

وِیکول (WayCool)؛ استارتاپ هندی حوزه کشاورزی است که با هدف تحول در اقتصاد کشاورزی در هند و دنیا از طریق مدل فیجیتال (ادغام علمی متدهای فیزیکی و دیجیتالی) راه اندازی شد و به سرعت راه خود را در اکوسیستم استارتاپی هند پیدا کرد.

WayCool

این استارتاپ که ماموریت خود را تحول در سلامت و اقتصاد صنایع غذایی اعلام کرده است در جولای ۲۰۱۵ تاسیس شد و با طراحی نرم افزاری بدیع و خارق العاده، انقلابی در عرصه کشاورزی ایجاد کرد، نرم افزاری که موجب افزایش درآمد کشاورزان، مدیریت خلاقانه کیفیت و امنیت غذایی می شود.

WayCool

کارتیک جایارامان؛ بنیانگذار و مدیر اجرایی وِیکول می گوید: وِیکول؛ در وهله اول یک کسب و کار اجتماعی است که ماموریت خود را کمک به بهبود معیشت کشاورزان و تولید غذای سالم تر برای همه مردم تعریف کرده است.

کارتیک جایارامان

وِیکول اعلام کرده است با تغییر و تحول در این حوزه در صدد است بر زندگی حداقل ۵۰۰ هزار کشاورز، تاثیر مثبت و محسوس بگذارد. در حال حاضر این استارتاپ توانسته ۸۵ هزار کشاورز را از ۵۰ منطقه جغرافیایی مختلف با محصولات متفاوت با خود همراه سازد و روزانه بر تولید بیش از ۹۰۰ تن محصول کشاورزی نظارت کامل فیجیتالی داشته باشد.

Sanjay Dasari

سانجای داساری؛ بنیانگذار و مدیر ارزش برند وِیکول معتقد است با متدهای فیجیتال نوین می توان تاثیر اجتماعی پایدار در کشور و جهان ایجاد کرد. به کمک هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی (ML) می توان با اطمینان فراوان (بیش از ۹۵ درصد)، محصولات با کیفیت را در زمان مقتضی و متناسب با تقاضای مشتری تولید کرد.

متدهای فیجیتال وِیکول که برای هر محصول و هر منطقه آب و هوایی می تواند به صورت منحصر به فرد طراحی شود، با چک لیست بیش از ۲۰ ستونی از لحظه انتخاب بذر و نهال تا زمان تحویل محصولات کشاورزی، کیفیت بالای تولیدات را تضمین می کند.

مشتریان وِیکول علاوه بر کشاورزان، مصرف کنندگانی هستند که کیفیت تولید و حفظ خواص محصولات غذایی برای آنها اهمیت بسیار دارد و با ثبت نام در سایت ویکول، نوع محصول و میزان درخواستی خود را سفارش می دهند.

WayCool

ویکول در حال حاضر، روزانه بیش از ۳۵۰ تُن محصول تولیدی را از کشاورزان تحویل می گیرد و به حدود ۱۸ هزار و ۹۰۰ مشتری ثابت تحویل می دهد. ویکول با رویکرد فیجیتال، زنجیره تامین مستقیمِ "مزرعه به خانه در کمترین زمان ممکن"، بهترین محصولات را با کیفیت مطلوب مشتریان از کشاورزان تحویل می گیرد و به مصرف کننده نهایی تحویل می دهد. این شرکت با استفاده از اتوماسیون رباتیک، هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، بهترین ها را به دست مشتریان می رساند.

این محصولات در حال حاضر، بیشتر شامل برنج، حبوبات، غلات، آرد گندم، لبنیات، و محصولات تبدیلی ارگانیک است.

WayCool

۳ اصل کاری ویکول

تواضع: ویکول معتقد است می توان به انسان های روی زمین کمک کرد تا زندگی بهتر و آینده روشن تر داشته باشند.

انسانیت: ویکول می داند سیاره سالم پیش زمینه تولید غذای سالم و از ملزومات سلامت انسان ها است. ویکول با آموزش به کارگیری متدهای فیجیتال به کشاورزان کمک می کند تا با استفاده از آب هایی که قابلیت استفاده مجدد دارند، مسایل پایداری زمین را هم مد نظر داشته باشند، از هزینه های تولید کاسته شود و هم مسئولیت اجتماعی جهانی فراموش نشود. "زمین سبز؛ خانه انسان ها" شعار ویکول است.

گرسنگی: تامین غذای کافی و سالم برای همه مردم دنیا از دغدغه های بنیانگذاران وِیکول است. نظارت بر استفاده درست از روش های فیجیتال، علاوه بر تامین غذای سالم برای مصرف کنندگان، افزایش تولید و بهبود معیشت را نیز برای کشاورزان به همراه دارد.

برخی برندهایی که محصولات خود را براساس چک لیست نهایی وِیکول تولید می کنند نیز عبارتند از:

Kitcheny: تولید کننده برنج، حبوبات، شکر و جاگری (شکر تصفیه نشده زرد)

Madhuram: تولید کننده انواع برنج و قره ماش (نوعی ماش سیاه که در هند بسیار پرطرفدار و پر مصرف است)

Freshey’s: تولید کننده کره و پنیر صد در صد ارگانیک

Lexotique: تولید انبه و انار کاملا ارگانیک و تامین کننده سیب، پرتقال و کیوی از بهترین باغستان ها

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.