رئیس سازمان توسعه تجارت از اتصال سامانه رمزارزها به سامانه‌هایی مانند سامانه جامع تجارت برای استفاده در تجارت بین‌الملل تا دو هفته آینده خبر داد.

استفاده از رمزارزها در تجارت بین‌الملل تا دو هفته آینده

به گزارش کارآفرین نیوز، علیرضا پیمان پاک اظهار داشت: ما در استفاده از سامانه‌های بلاکچین و رمزارزها در فضای تجارت بین الملل با بانک مرکزی به توافق رسیده ایم.

در ادامه گفت: رمزارزها و سامانه‌های بلاکچین، بحث‌های کاربردی بسیاری در امور تجاری دارند که اگر از آن غافل شویم بخش عمده‌ای از فرصت‌های تجاری را از دست خواهیم داد.

تجارت

به گفته پیمان پاک، استفاده از رمزارزها ایجاد نوعی تضمین برای کسب و کارهای خرد و متوسط است. و ی ادامه داد: اگر کسب و کارهای کوچک یا متوسط بخواهند با همتایان خود در دیگر کشورها کار کنند نیازمند نوعی تضمین هستند که سامانه‌های بلاکچین مبتنی بر پایه ارزهای مختلف، می‌توانند این سازوکار را ایجاد کنند و طرفین تجاری براساس سازوکار این سامانه‌ها به یکدیگر تضمین متقابل بدهند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ضمن اعلام اینکه رمزارزها می‌تواند وسیله‌ای برای انتقال اعتبار صادرکننده به واردکننده کالا باشند، اظهار داشت: در حال کار بر روی سازوکار این سامانه هستیم، بخش بین المللی آن انجام شده و تا دو هفته آینده اتصال سامانه رمزارز به سامانه‌های ما مانند سامانه جامع تجارت تعریف و ابزاری می‌شود تا فعالان اقتصادی و صادرکنندگان بتوانند از این ابزار بین المللی استفاده کنند.

پیمان پاک با اشاره به این که در بعضی از بازارهای هدف ما به ویژه در کشورهایی مانند عراق، افغانستان و یا پاکستان ممکن است محدودیت‌هایی برای استفاده از رمزارزها باشد افزود: در بازارهای اصلی ما مانند روسیه، چین، هند و جنوب شرق آسیا استفاده از رمزارزها رواج دارد و آن‌ها از این رمزارزها استفاده می‌کنند یعنی رمزارزها در بازارهای هدف ما نقش قابل توجهی دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =