دارایی خالص مدیرعامل بایننس، چانگ پنگ ژائو (سی زی)، در حال حاضر بالغ بر ۹۶ میلیارد دلار است، با این اوصاف وی به عنوان ثروتمندترین فرد در حوزه ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود.

ثروتمندترین شخص دنیای کریپتو کیست؟

به گزارش کارآفرین نیوز، بر اساس تخمین بلومبرگ، ثروتی که هم اکنون چانگ پنگ ژائو در اختیار دارد، از موکش آمبانی، غول تجارت هندوستان با خالص دارایی ۹۲.۹ میلیارد، بیشتر است. چانگ پنگ ژائو، همچنین در کنار افرادی مانند وارن بافت، مدیرعامل برکشایر هاتاوی و مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا (فیس‌بوک سابق) قرار دارد.

با وجود اینکه ثروت ژائو ۹۶ میلیارد دلار اعلام شده است اما ازآنجایی‌که اطلاعات کمی در مورد دارایی‌های ارز دیجیتالی او وجود دارد، می‌توان گفت ثروت او به‌مراتب بیشتر از مقدار عنوان شده است.

ژائو در سال ۱۹۷۷ میلادی در استان جیانگ سو چین به دنیا آمد. پدر و مادر او هر دو معلم بودند. به دلیل عقاید سیاسی مخالف حکومت چین، خانواده ژائو وقتی او ۱۲ سال داشت، از چین اخراج شدند. آنها به کانادا مهاجرت کردند و در طی ۵ سال به کشورهای مختلفی نقل‌مکان کردند.

مدیرعامل بایننس

به دلیل مشکلات مالی خانواده، سی زی مجبور به کار کردن بود. تهیه همبرگر مک‌دونالد و کار در شیف شب پمپ‌بنزین از جمله مشاغل ثروتمندترین فرد دنیای کرپیتو بوده است.

سی زی هم‌زمان به کارکردن تحصیلات خود را ادامه داد و توانست در رشته علوم رایانه دانشگاه مک گیل کانادا پذیرفته شود. تحصیل در این رشته سبب شد تا ژائو تسلط خود در حوزه بلاک‌چین و ارزهای دیجیتالی را بالا ببرد.

از آنجایی‌ که توانایی صحبت به زبان ژاپنی را داشت، پس از اتمام تحصیل، فعالیت کاری خود را از شهر توکیو آغاز کرد و سپس راهی نیویورک شد.

وی سیستمی برای تطبیق معاملات انجام شده در بازار سهام توکیو ژاپن طراحی کرد و سپس نرم‌افزاری را برای انجام معاملات آتی در نیویورک برنامه‌نویسی کرد. به این شکل عمده فعالیت او در زمینه انجام معاملات در بازار سهام، نرم‌افزارهای انجام معاملات و ترید در بازار سهام توکیو و نیویورک بود. او در زمینه تخصصی خود عملکرد بسیاری خوبی داشت.

عملکرد خیره‌کننده او سبب شد تا قبل از ۲۹ سالگی چندین مرتبه ارتقا شغلی یابد. سرانجام او تصمیم گرفت کسب‌وکار خود را در سال ۲۰۰۵ راه‌اندازی کنند.

او به زادگاه خود بازگشت و در شهر شانگهای شرکت Fusion System را تاسیس کرد. زمینه فعالیت این شرکت نیز ایجاد زیرساخت سیستم معاملاتی سریع برای بروکرها بود. بدین شکل زمینه فعالیت چانگ پنگ ژائو به‌ صورت خاص بر روی انجام معاملات و ارائه سیستم‌های معاملاتی در بازارهای مالی متمرکز بود.

مدیرعامل بایننس

چانگ پنگ ژائو در سال ۲۰۱۳ و به‌صورت جالبی با بیت‌کوین آشنا شد. او به این حوزه علاقه‌مند شد و به تحقیق بیشتر در مورد پروژه‌های ارزهای دیجیتال می‌پردازد.

علاقه او به این حوزه سبب شد تا به تیم Blockchain.info ملحق شود. سی زی در این تیم به مدت هشت ماه سرپرست تیم توسعه بود و فعالیت در حوزه رمزارز سبب شد تا او با بزرگان بازار ارزهای دیجیتال همچون راجر ور (توسعه‌دهنده شبکه بیت‌کوین و بیت‌کوین کش) و بن ریورز مؤسس Blockchain.com آشنا شود.

پس از آن ژائو به‌عنوان مدیر ارشد فناوری در OKcoin فعالیت داشت. Okcoin بستری برای معاملات ارزهای دیجیتال و ارزهای فیات بود.

همچنان که مشغول به فعالیت در شرکت فناوری Okcoin بود، سی زی به دنبال ایده جدیدی در بازار بود. درواقع او به دنبال ایجاد بستری برای انجام معاملات میان ارزهای دیجیتال بود. تا آن زمان عمده پلتفرم‌های معاملاتی، محلی برای تبدیل ارزهای دیجیتال به دلار و یورو و… بود؛ اما چانگ پنگ ژائو می‌خواست پلتفرم معاملاتی را ایجاد کند تا بتوان در آن ارزهای دیجیتال را به هم تبدیل کرد و امکان انجام ترید و معاملات بر روی جفت رمزارزها فراهم آید.

او فکر بزرگی را در سر می‌پروراند که آن استقلال ارزهای رمزنگاری شده از ارزهای فیات و رها شدن از پیچ‌وخم‌های قانون‌گذاری بود. استقلال بازار رمزارزها از سیستم اقتصادی فعلی دنیا و ایجاد بستری مستقل، یکی از اهداف بزرگ ژائو بود.

سرانجام ژائو ایده خود را در سال ۲۰۱۷ عملی ساخت. درواقع در این سال رشد تصاعدی پروژه‌هایی که به روش ICO تامین سرمایه اولیه پروژه خود را انجام می‌دادند، فرصت بسیار خوبی برای سی زی ایجاد کرد.

ژائو، صرافی بایننس را در سال ۲۰۱۷ و با سرمایه اولیه ۱۵ میلیون دلار تأسیس کرد. در اولین گام، تعداد ۲۰۰ میلیون توکن این صرافی منتشر شد.

صرافی بایننس

نکته جالب اینجاست که این صرافی کار خود را از چین آغاز کرد اما در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از کاربران آن آمریکایی هستند و دومین صرافی بزرگ ژاپن نیز محسوب می‌شود.

این صرافی ارز دیجیتال به‌سرعت محصولات جدیدی را عرضه کرد و با ارائه محصولات جذاب معاملاتی، سهم عمده‌ای از معاملات بازار ارزهای دیجیتال را به خود اختصاص داده است. سی زی پس از هشت ماه صرافی بایننس را به بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال در جهان از نظر حجم معاملات روزانه تبدیل کرد.

چانگ پنگ ژائو به پیشرفتی کم‌نظیر دست‌یافت و به‌ سرعت نام او از بازار ارزهای دیجیتال نیز فراتر رفت تا جایی که مجله فوربس که به شرح‌حال و زندگی‌نامه ثروتمندان جهان می‌پردازد مقاله‌ای را تحت عنوان “از برگر پیچیدن تا رهبری یک شرکت چند صد میلیونی” به پیشرفت سریع شغلی و ثروت سی زی اختصاص داد.

مدیرعامل بایننس

بر اساس ادعای وال‌استریت ژورنال، بایننس غول ترین صرافی دنیای رمزارزها، در صورت عرضه عمومی، می‌تواند تا ۳۰۰ میلیارد دلار ارزش داشته باشد. درآمد صرافی بایننس در سال ۲۰۲۱، بیش از ۲۰ میلیارد دلار اعلام شده است. این درآمد، از اعدادی که انتظار می‌رود توسط کوین بیس (رقیب اصلی بایننس، مستقر در ایالات متحده) به‌ عنوان درآمد سالانه اعلام شود، کمتر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.