تصمیم ما بر این است موضوعات فرهنگی را بلندمدت ببینیم چون موضوعات فرهنگی همانگونه که عمیق و غیر قابل لمس است به همان نسبت نیز باید بلند مدت دیده شود

نگاه بانک کارآفرین به کارکنان و خانواده آنان، سرمایه محور است

معاون مدیر عامل در مدیریت توسعه انسانی و عضو هیات مدیره بانک کارآفرین گفت: نگاه ما به کارکنان و خانواده آنان در چارچوب طرح تحول سازمانی، سرمایه محور است.

احمد بهاروندی با اشاره به طرح های بر زمین مانده از گذشته در حوزه منابع انسانی در گفت و گو با خبرنگار کارآفرین نیوز تصریح کرد: در یکسال گذشته اهداف و استراتژی های متعددی در زمینه های مختلف رفاهی، ارتقای فرهنگ سازمانی، اصلاح استانداردهای مشاغل و حقوق و دستمزد، اصلاح رویه ها و آیین نامه ها و ... تعریف و اجرا کردیم که تاکنون منجر به ایجاد نتایج مثبتی در بانک شده و بخشی از آن نیز در آینده محقق خواهد شد.

تحول فرهنگ سازمانی اولویت بانک کارآفرین

بهاروندی درباره اقدامات مدیریت جدید بانک در رابطه فرهنگ سازمانی گفت: همانگونه که گفتیم یکی از اهداف و استراتژی هایی که در دستور کار قرار گرفت، تحول و ارتقای فرهنگ سازمانی است.

که از جمله اقدامات در این راستا، می توان به طراحی لباس سازمانی، جدی تر شدن حاکمیت نظم و انضباط، استقرار سیستم حضور و غیاب مبتنی بر تشخیص چهره و ... اشاره نمود.

پرداختن به ارزشهای فرهنگی و بومی با مخاطب قراردادن همکاران و خانواده های ایشان در قالب پیوست فرهنگی

بهاروندی گفت: در کنار توجه جدی به عمل آمده در خصوص ارتقای سطح معیشت خانواده کارآفرین، از جمله دیگر موضوعات در چارچوب تحول فرهنگ سازمانی، پرداختن به دغدغه های روحی و ذهنی همکاران و خانواده های آنان است.

عضو هیات مدیره بانک کارآفرین ادامه داد: تصمیم ما بر این است موضوعات فرهنگی را بلندمدت ببینیم چون موضوعات فرهنگی همانگونه که عمیق و غیر قابل لمس است به همان نسبت نیز باید بلند مدت دیده شود و اساساً زودبازده نیستند.

تغییرات به ظاهر کوچک منشاء تحولات جدی فرهنگی است

به گفته بهاروندی، «تغییرهای کوچک می تواند منشا تحولات جدی فرهنگی باشد»؛ مثلا اینکه «اگر به مناسبت روز مرد یا زن به حساب بن کارت همکار، فرضا یک میلیون تومان در مناسبت خاصی واریز شود، پیام خوبی دارد؛ هم گرامیداشت آن روز و مناسبت خاص محسوب می شود و هم از جمله اقلام رفاهی تلقی می گردد اما اگر تغییر کوچکی در اجرای آن بدهید؛ مثلا در آن مناسبت به همسران کارکنانی که متاهل هستند نیز هدیه ای اختصاص دهیم؛ علاوه بر مزایای عنوان شده می تواند به ارسال پیام فرهنگی در ترویج فرهنگ ازدواج کمک کند، لذا می توان هزینه ها و اقداماتی که در بانک انجام می شود را در خدمت ارتقای فرهنگ سازمانی در آورد.»

معاون مدیرعامل بانک کارآفرین درباره ضرورت اقدامات فرهنگی در تحول سازمانی گفت: برای پرورش و صیانت از منافع مشترک میان بانک و همکاران، ما باید خانواده کارکنان نیز وارد تعامل شویم به گونه ای که آنها از اینکه از منظر روحی و ذهنی در محیط خانواده همواره نسبت به محیط کار همکار بانک احساس تعلق و وابستگی داشته باشند و برداشت من آن است که احساس تعلق همسران و فرزندان همکاران بانک خود یکی از همان رویدادهای فرهنگی است که میتواند به عنوان منشأ رشد و بالندگی سازمانی تلقی گردد.

نگاه بانک کارآفرین به کارکنان و خانواده آنان، سرمایه محور است

جشنواره قرآن و عترت، مصداق ایجاد تعلق خاطر در خانواده های همکاران بانک کارآفرین است

بهاروندی بر این باور است که جشنواره قرآن و عترت که برای نخستین بار در تاریخ بانک کارآفرین و شرکتهای تابعه برگزار شد، خود «از مصادیق ایجاد تعلق خاطر در خانواده همکاران نسبت به بانک کارآفرین است». به گفته این عضو هیات مدیره بانک کارآفرین، « کودک 5 ساله ای که در مسابقه شرکت کرده حتی اگر مقام هم نیاورد و صرفا لوح تقدیری به او بدهیم، این لوح تقدیر، همواره، هم در کمد این کودک جای ویژه ای خواهد داشت و در روح و ذهن او خاطره ای شیرین از یک رویداد زیبای فرهنگی مربوط به محل کار پدر یا مادرش، را حک خواهد نمود و این کودک همواره بانک کارآفرین را در ذهن خود محترم و شایسته وفاداری تلقی می کند»

آغاز راه؛ سنجش سبد دارایی ها و استعدادها با برگزاری جشنواره

وی درباره اهداف برگزاری جشنواره قرآن و عترت گفت: بنای ما این بود که جشنواره شروعی برای کار باشد. قطعا از مدیریت آموزش خواهیم خواست که محل برگزاری جشنواره قرآن و عترت (ساختمان مدیریت آموزش و ارزیابی عملکرد بانک کارآفرین) را به دبیرخانه دائمی جشنواره ها و رویدادهای فرهنگی تبدیل کند؛ وقتی دبیرخانه دائمی ایجاد و استعدادیابی شود می توان داشته ها را دید و سرمایه گذاری هم نمود.

وی ادامه داد: فرض کنیم سه نفر در خطاطی و همچنین در سایر رشته های هنری و فرهنگی، رتبه های برتر باشند و استعداد اینها شناسایی شود ؛ این گام اول، یعنی شناسایی است و گام بعدی، پرورش اینها، ارتباط دائم و سرمایه گذاری در این استعدادها خواهد بود. می توان به این استعدادها آموزش های خاص داد و با  دوره های خاص، این سرمایه ها را تثبیت و تقویت کرد. 

بهاروندی خاطرنشان کرد: رشته های جشنواره قرآن و عترت؛ یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی، عام تر از صرف موضوعات قرآنی بود؛ مثلا نقاشی، خطاطی یا عکاسی و قصه گویی داشتیم. این باعث می شود که همه همکاران و خانواده های بانک درگیر تعامل و شریک در رخداد رویداد فرهنگی شوند و باعث مشارکت حداکثری می گردد.

استقبال چشمگیر از جشنواره یعنی جای خالی رویدادهای فرهنگی از منظر کارکنان و خانواده های ایشان

بهاروندی درباره میزان استقبال از جشنواره فرهنگی اخیر گفت: به نظر میرسد که متوسط همکاران بانک و شرکتهای تابعه آن با لحاظ خانواده هایشان جمعیتی تقریبا 4 هزار نفری را تشکیل بدهند و حدود 480 نفر در این رویداد شرکت کردند به عبارتی  12 درصد از همکاران و خانواده های آنان در این جشنواره شرکت کردند که به عنوان یک سنجه آماری برای سنجش درصد مشارکت مخاطبین در رویدادهای فرهنگی نسبت قابل توجهی است. این خود نشان می دهد که اشتیاق به مشارکت در چنین جشنواره ها و رویدادهای فرهنگی در میان کارکنان بانک و خانواده های ایشان بالا بوده و جای خالی آن در نزد خانواده کارآفرین احساس می شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =