تولیدکنندگان نیمه رساناها و ریزتراشه‌ها در آینده نزدیک، از اصلی‌ترین منتفعان رونق دنیای متاورس و فناوری‌های واقعیت مجازی خواهند بود.

سازندگان ریزتراشه؛ بزرگترین برنده دنیای متاورس

به گزارش سی ان بی سی، به نظر می رسد برندگان نهایی موفقیت متاورس، سازندگان ریزتراشه ها باشند.

متاورس به عنوان شگفتی بزرگ نسل جدید اینترنت، در حال گسترش است. در دنیای مجازی، انسان ها از طریق آواتارهای سه بُعدی که با هِدسِت های واقعیت مجازی مانند Oculus کنترل می شوند با هم تعامل خواهند داشت. کاربران از طریق متاورس، فعالیت های مجازی مختلفی مانند گیمینگ، کنسرت های مجازی یا مسابقات ورزشی را تجربه خواهند کرد.

در اکتبر سال گذشته نیز تغییر نام غول شبکه های اجتماعی از فیسبوک به متا، متاورس را در کانون توجهات فعالان دنیای فناوری قرار داد.

تحلیل گران بر این باورند که در چنین محیط های مجازی غیر پولی، فناوری بلاکچین و رمز ارزها می توانند نقش کلیدی بازی کنند. متاورس به دلیل نیاز گسترده به قدرت محاسباتی، می تواند میزان تقاضای ریزتراشه ها را بسیار افزایش دهد.

هو وِی؛ مدیر سرمایه گذاری بانک DBS و از تحلیل گران برجسته بین المللی می گوید: برندگان اصلی دنیای متاورس، شرکت های بزرگ فناوری هستند. از آنجا که در ساخت تمام ملزومات ورود به دنیای متاورس، از نیمه رساناها استفاده می شود بنابراین برندگان واقعی دنیای مجازی و همچنین فناوری واقعیت مجازی، تولیدکنندگان نیمه رساناها و شرکت های بزرگ فناوری خواهند بود.

روند فزاینده تقاضا و سود حاصل از آن برای تمام سازندگان متوازن و مشابه نخواهد بود.

متاورس

همچنین سی ان بی سی به نقل از مطالعات موسسه تحقیقات سرمایه گذاری مرنینگ استار می افزاید: از آنجا که انجام تمام فعالیت ها در دنیای مجازی مستلزم پردازش حجم انبوهی از اطلاعات در کسری از ثانیه است، ریزتراشه های قوی و پیشرفته برخی تولیدکنندگان مانند تی اس ام سی (TSMC)، سامسونگ و اینتل از تقاضای بالاتری برخوردار خواهد بود.

سال گذشته نیز با انتشار اخبار مربوط به متاورس، ارزش سهام شرکت Nvidia؛ از سازندگان معروف ریزتراشه حدود ۱۲۵ درصد افزایش یافت.

گروه بانکی لامبارد اُدیِر نیز در گزارش ماه دسامبر خود با تاکید بر رشد تقاضای ریزتراشه ها و سود سرشار این صنعت از رونق متاورس اعلام کرد: شرکت های قدرتمند مانند تولیدکنندگان زیرساخت های پایه ای مهم از جمله ارائه دهندگان خدمات گوناگون در زمینه های رایانش ابری، هوش مصنوعی و گرافیک های بازی های ویدئویی نیز در رده بعدی منتفعان دنیای مجازی خواهند بود.

لامبارد اُدیِر؛ از بانک های قدیمی سوییس است که از سال ۱۷۹۶ در زمینه مدیریت دارایی و سرمایه گذاری فعالیت خود را آغاز کرده است.

در گزارش این بانک آمده است: در چنین محیط مجازی غیر پولی، بلاکچین و رمز ارزها نقش اساسی خواهند داشت. بلاکچین با حمایت از توکن های غیر قابل تعویض (NFT) می تواند اکوسیستم های بسیار جذابی برای تولید دیجیتالی محتوا و کسب درآمد ایجاد کند. در این فضای جدید، هیچگونه محدودیتی بر سر راه خلاقیت انسان ها وجود نخواهد داشت.

متا، اپل، مایکروسافت و گوگل نیز برای انتشار سخت افزارها و خدمات نرم افزاری ویژه دنیای متاورس آماده می شوند.چین نیز خود را برای ورود پرقدرت به دنیای متاورس آماده می کند.

در برنامه توسعه پنج ساله شانگهای، در مبحث ویژه ای با عنوان "تشویق به کاربرد متاورس در بخش هایی مانند خدمات عمومی، دفاتر کسب و کار، سرگرمی های اجتماعی، تولید صنعتی، امنیت تولید و بازی های الکترونیک" به تفکیک به ورود متاورس به هریک از این حوزه ها پرداخته شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.