دارندگان کارتخوان‌های فروشگاهی فاقد پرونده مالیاتی تا پایان بهمن ماه سال جاری فرصت دارند از طریق درگاه سازمان مالیاتی نسبت به ثبت نام و دریافت کد رهگیری استفاده از کارتخوان و یا درگاه پرداخت اقدام کنند و پس از پایان بهمن ماه، امکان استفاده از کارتخوان‌ها برای آنها فراهم نخواهد بود.

مراحل ثبت‌نام و دریافت کد رهگیری مالیاتی کارتخوان‌ها

به گزارش کارآفرین نیوز، طرح ایجاد پرونده مالیاتی برای کارتخوان های فروشگاهی (POS) با فراهم شدن امکان ثبت نام دارندگان کارتخوان ها دنبال می شود و سازمان امور مالیاتی، مهلت ثبت نام از دارندگان کارتخوان های فاقد پرونده مالیاتی را که پیش از این تا پایان دی ماه بوده، یکماه دیگر تمدید کرد و صاحبان کارتخوان ها تا پایان بهمن ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت پیش بینی شده برای ثبت نام کارتخوان ها، نسبت به ثبت درخواست تشکیل پرونده مالیاتی اقدام کنند.

طبق آمارهای موجود، تعداد ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه کارتخوان فروشگاهی در آذر ماه امسال در کل کشور فعال بود که بنا به اعلام سازمان امور مالیاتی، اطلاع خاصی از وضعیت تراکنش های صورت گرفته از بیش از دو سوم این کارتخوان ها در دست نیست.

مراحل تشکیل پرونده مالیاتی دستگاه‌های کارتخوان

دارندگان کارتخوان های فروشگاهی که بخواهند نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی خود اقدام کرده و از این طریق مانع قطع دستگاه کارتخوان و غیرفعالی آن شوند، باید برخی اقدامات را به صورت مرحله ای از طریق درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir انجام دهند.

کارتخوان

از مواردی که دارندگان کارتخوان ها باید درباره آن قبل از انجام ثبت نام آگاهی داشته باشند، می توان به رایگان بودن ثبت نام الکترونیک و اختصاص شماره اقتصادی توسط سازمان مالیاتی اشاره کرد.

فرایند ثبت نام به صورت کلی در ۴ مرحله انجام خواهد شد که شامل پیش ثبت نام، صحت سنجی اطلاعات، تولید و ارسال اطلاعات کاربری و نهایتا ثبت نام الکترونیک خواهد بود. در پیش ثبت نام افراد باید اطلاعات پایه ای خود را ارائه کنند که اگر در این مرحله اطلاعات خود را تکمیل نکنند، پس از ۷ روز پرونده تشکیل شده به صورت خودکار حذف خواهد شد.

پس از آن، اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان های مختلف مورد صحت سنجی قرار می گیرد و در صورت ارائه اطلاعات مغایر از طریق پیامک به فرد اطلاع رسانی می شود. اگر اطلاعات اولیه مورد تایید قرار بگیرد، به متقاضیان نام کاربری و کلمه عبور اختصاص می یابد.

در مرحله پایانی نیز افراد باید وارد سامانه ثبت نام شوند و اطلاعات بنگاه اقتصادی خود را در فرم های سامانه وارد کنند و در عین حال، امکان ویرایش اطلاعات مرحله ثبت نام را نیز خواهند داشت و پس از تکمیل اطلاعات، کار ثبت نام به اتمام می رسد.

شرکت شاپرک نیز در اطلاعیه ای با تاکید بر لزوم ثبت نام دارندگان کارتخوان ها، اعلام کرد: با عنایت به عملیاتی‌سازی ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، متقاضیان جدید ابزار پذیرش از بهمن ماه سال جاری بدون تشکیل پرونده مالیاتی نمی‌توانند کارت‌خوان یا درگاه پرداخت دریافت نمایند، لذا این افراد باید نسبت به ثبت نام در سایت سازمان امور مالیاتی اقدام و با کد رهگیری اخذ شده از آن سامانه، نسبت به تقاضای کارت‌خوان یا درگاه پرداخت اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.