درست زمانی که همه بیت کوین را یک مُد زودگذر یا کلاهبرداری می‌پنداشتند، مدیر اجرایی بانک سیلورگیت به دنبال آشتی دادن قانونگذاران بانکی و کارآفرینان کریپتویی بود.

"سیلورگیت"؛ حامی کارآفرینان و استارتاپ‌های کریپتویی

بانک سیلورگیت (SilverGate) در سال ۱۹۸۸ در کالیفرنیا تاسیس شد و در تمام ۲۱ سال گذشته، همواره جزو بانک های سودده بوده است. سهام این بانک در بورس NYSE با نماد SI به صورت عمومی قابل معامله است.

از سال ۲۰۱۳ به بعد، این بانک همواره به عنوان بانکی پیشرو در زمینه زیرساخت های نوآورانه مالی و ارائه خدمات بانکی نوین مطرح بوده است، به ویژه در عرصه بانکداری دیجیتالی و کریپتویی، نامی آشنا برای کارآفرینان است.

این بانک از کارآفرینان به ویژه کارآفرینان و استارتاپ های حوزه فینتِک و پرداخت های دیجیتال، رمز ارز و پول دیجیتال، حمایت ویژه می کند. به گونه ای که در سه ماه سوم سال ۲۰۲۱، آمار استارتاپ های فینتکی و رمز ارز این بانک از مرز هزار و سیصد استارتاپ فراتر رفت.

این بانک، تا مرحله شکوفایی کامل استارتاپ ها و رسیدن به اوج تاب آوری در عرصه منطقه ای یا بین المللی، کارآفرینان را همراهی می کند.

آلان لِین (Alan Lane)؛ مدیرعامل و مدیر اجرایی (CEO) این بانک می گوید: با احساس مسئولیت، همدلی و تدبیر، حمایتی بیش از آنچه کارآفرینان انتظار دارند به آنها هدیه می کنیم.

silvergate

جسارت و ریسک پذیری مدیر اجرایی؛ رمز پیشگامی سیلورگیت

لِین که از دسامبر ۲۰۰۸ میلادی، سکان رهبری شرکت سرمایه گذاری و بانک سیلورگیت را در دست گرفته است، همواره به فناوری های روز روی خوش نشان داده است. در سال ۲۰۱۳، درست زمانی که همه، بیت کوین را یک مُد زودگذر یا کلاهبرداری می پنداشتند، لین دست به خرید بیت کوین زد؛ اقدام متهورانه ای که همه مدیران صنعت بانکداری، از انجام آن امتناع می کردند.

برای از بین بردن کریپتوفوبیای موجود در آن زمان، لِین نشست هایی را ترتیب داد تا میان مدیران صرافی های رمز ارز، کارآفرینان کریپتویی و قانونگذاران بانکی، آشتی برقرار کند. کریپتوفوبیا؛ به عدم اعتماد و ترس از خرید و فروش یا پرداخت هایی که با رمز ارز صورت می پذیرد اطلاق می شود.

silvergate

لِین همچنین در تمام مراحل برگزاری نشست ها و پَنل های استارتاپ های بانکداری بیت کوینی مشارکت و به عنوان عضوی شناخته شده در این نشست ها سخنرانی می کرد. در نتیجه تدابیر جسورانه لِین، تا پایان سه ماه سوم سال ۲۰۱۸ میلادی، حدود ۴۸۳ استارتاپ کریپتویی تحت حمایت این بانک پیشرو قرار گرفتند و نام این بانک در میان کارآفرینان کریپتویی بر سر زبان ها افتاد. این بانک هم اکنون تسهیلاتی به پشتوانه بیت کوین نیز به کارآفرینان می دهد که به BBL معروف است.

حامی جسارت های لِین، کِیت فِرهر (Kate Fraher) است که در سال ۲۰۰۶ به سِمَت نایب رییسی سیلورگیت منصوب شده بود و هم اکنون، مدیر ارشد عملیات (COO) بانک است. وی هم زمان، مدیر ارشد بخش مبارزه با پولشویی بانک نیز هست و از نظر حقوقی، راهکارهای مهمی به کارآفرینان این حوزه ارائه می دهد.

خرید پروژه رمز ارز فیسبوک

سیلورگیت در عمل نیز علاقه خود را به حوزه فناوری های نوین نشان داده است. روز ۲۷ ژانویه ۲۰۲۲ (۹ بهمن ۱۴۰۰)، این بانک موفق به امضای تفاهم نامه خرید پروژه دیِم (Diem) به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار شد.

سیلورگیت پیش از این اعلام کرده بود این بانک، ناشر استیبل کوین خواهد بود. به همین منظور سال گذشته برای راه اندازی استیبل کوین بر بستر دلار، دست به مشارکت با دیم زد، اما در روزهای پایانی ژانویه ۲۰۲۲، این بانک اعلام کرد فناوری و تمام داراییهای منسوب را از دیِم، خریداری و تملک کرده است.

سیلورگیت اعلام کرد از استقرار، توسعه و ابزار عملیات پروژه دیِم در جهت راه اندازی شبکه پرداخت بر بستر بلاکچین استفاده خواهد کرد.

این بانک تأکید کرد برای سیستم پرداخت مدرن، به استیبل کوینی بر بستر دلار نیاز داریم که بر مبنای قانون و مقیاس پذیر باشد. سیلورگیت تا پایان سال، چنین استیبل کوین مورد قبولی را راه اندازی خواهد کرد.

دیِم (Diem)؛ پروژه استیبل کوین پلتفرم متا (فیسبوک سابق) است که در ژوئن ۲۰۱۹ با نام لیبرا معرفی شد و حالا سیلورگیت با تملک این پروژه، حضور خود را در این صنعت در کنار سایر کارآفرینان، پُررنگ تر خواهد کرد.

Diem

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.