به گزارش کارآفرین نیوز، با وجود آنکه در خصوص عملکرد متاورس ابهامات فراوانی وجود دارد، اما دولت ها قصد دارند، با کمک متخصصان، این فرضیه را اجرا نمایند.
در این خصوص مسئولان شهر سئول، اهدافی را تدوین نموده اند که براساس آن، انواع مختلف خدمات شهری و رویداد های فرهنگی از طریق متاورس انجام شود. در صورتی که این امر محقق شود، پایتخت کره جنوبی اولین شهر در جهان خواهد بود که متاورس را پیاده سازی کرده است.
ساکنان پایتخت کره جنوبی، با بهره گیری از عینک واقعیت مجازی قادر خواهند بود امور روزانه خود نظیر مراجعه به یک مکان تاریخی یا فرم شکایت شهری را در متاورس به سادگی انجام دهند.
گزارشات نشان می دهد که شهردار سئول، ۳.۳ میلیون دلار را به عنوان سرمایه این طرح در نظر گرفته است. در این طرح که ده سال به زمان خواهد برد، بهبود پویایی اجتماعی در بین مردم و افزایش رقابت پذیری شهری از اهداف اصلی خواهد بود.
از سوی دیگر سرمایهگذاری در دیجیتال و ابزارهای اینترنت اشیا برای بهبود سلامتی و مراقبت از خود، زیرساختهای شهری و رونق اقتصادی در دنیای پساکرونا نیز مدنظر مدیران شهری سئول قرار دارد.
اظهارات مسئولین کره جنوبی نشان می دهد که آنها در پایان سال جاری میلادی، پلتفرم متاورس شهری خود را شکل خواهند داد و در نهیت در سال ۲۰۲۶ بهره وری از متاورس سئول محقق خواهد شد. در این راستا در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۲۰ مرکز متاورس در سئول افتتاح و خدمات عمومی در آن ارائه خواهد شد.
علاوه بر طرح متاورس، از سال ۲۰۲۱ مدیران شهری کره جنوبی، به کارگیری اینترنت اشیا و هوش مصنوعی را به صورت جدی در نظر داشته اند و در این راستا نصب سنسورهایی دیجیتالی را برای جمعآوری دادهها در سراسر شهر نظیر معابری با ترافیک سنگین، نظارت بر شبکههای آب و فاضلاب، مدیریت مراکز پساب، چتبات هوش مصنوعی به عنوان خدمتگذاری عمومی و ارائه شکایتهای مربوط به امور شهری از طرح هایی این حوزه بوده که بخشی از آنها محقق شده است.
نظر شما