به گزارش کارآفرین نیوز، بدافزارها توسط تیمهای هک ایجاد میشوند و اغلب در دارک وب به فروش میرسد.
بدافزارها معمولاً از طریق لینک در ایمیل، پیامک و رسانههای اجتماعی منتشر میشوند و علاوه بر رایانهها، تلفنهای همراه نیز در معرض حمله قرار دارند.
جمعآوری و ارسال مختصات GPS، لیست تماس، آدرس ایمیل و غیره را به اشخاص ثالث، ارسال پیام کوتاه ناخواسته به شمارههای ویژه، ایجاد تماس ناخواسته به شمارههای ویژه، ضبط مکالمات تلفنی و ارسال آنها برای مهاجمان، کنترل نمودن گوشی موبایل آلوده شده، دانلود نرمافزارهای مخرب بر روی گوشیهای آلوده شده، تحریک نمودن مشترک جهت کلیک نمودن بر روی لینکهای تبلیغاتی برای آلوده نمودن گوشی وی از قابلیتهای بدافزارهای تلفن همراه محسوب میشوند.
به کارگیری روزافزون تلفن همراه در ایران سبب شده که تیمهای هک از این روش بهره برده تا اطلاعات موجود تلفن همراه افراد را سرقت نمایند.
این امر سبب شده است تا پلس فتا با ارسال دو پیام در روزهای اخیر اقدام به اطلاعرسانی در این زمینه کند.
«هر پیام دریافتی از شماره شخصی با متن ثنا، ابلاغیه قضایی، تخلف یا مسدودی اموال یا ثبتنام واکسن و غیره که حاوی لینک است، جعلی و به قصد آلوده نمودن گوشی و سرقت اطلاعات حساب شما است. از باز نمودن لینکهای ارسالی اکیداً خودداری نمایید.»
«پیامک حاوی لینک دانلود اپلیکیشن از شمارههای شخصی، جعلی و به قصد سرقت از حساب شماست، به هیچ وجه کلیک نکنید.»
متاسفانه اطلاعرسانی در این زمینه به درستی در رسانه، مدارس و دانشگاهها صورت نگرفته است و بسیاری از افراد تحصیلکرده کشور نیز، دچار سرقت اطلاعاتی میشوند.
به دلیل تنوع بدافزارها لازم است همیشه نکات امنیتی نظیر عدم دانلود از وبسایتهای غیرمعتبر و عدم بازکردن پیامک یا ایمیل حاوی لینک از شمارهها و ایمیل های ناشناس مدنظر قرار گیرد تا اطلاعات شما مورد سرقت قرار نگیرد.
نظر شما