به گزارش کارآفرین نیوز، در جلسه روز گذشته ستاد هماهنگی اقتصادی که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی، برگزار شد، موضوع تغییرات لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرارگرفت.
همچنین در این جلسه گزارش از تغییراتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بودجه سال آینده ایجاد کردهاند توسط مسئولان سازمان برنامه و بودجه ارائه گردید.
در این جلسه رئیس جمهور تاکید کرد که بود که باید با نگاهی واقع بینانه به درآمدها و منابع کشور دیده شود و مسئولان سیاست های دولت را در چارچوب بررسی لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنند.
آیت الله رئیسی در این خصوص گفت: ثبات در کلیه متغیرهای کلان اقتصادی مورد توجه مسئولین باشد و کلیه سیاستهای دولت در بودجه سال ۱۴۰۱ به گونهای باشد که ثبات در کنار رونق سرمایه گذاری، تولید، کار آفرینی و اشتغال محقق شود.
همچنین رئیس جمهور، وزارت خانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی را ملزم کرد جهت جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای مصرفی و اقلام خوراکی در ماه پایانی امسال اقدامالات لازم را انجام داده و مانع از هرگونه افزایش قیمت شوند.
نظر شما