به گزارش کارآفرین نیوز، مایکروسافت به عنوان غول دنیای نرم افزار و تکنولوژی شناخته می شود، در حال حاضر به عنوان سومین برند باارزش جهان بوده که ارزش آن بیش از تریلیون دلار است.
این شرکت از سالیان دور به منظور توسعه خدمات خود، کسب و کار های موفق یا شکست خورد را خریداری می کرد تا با بهره گیری از توان آن شرکت ها، درآمد خود را افزایش دهد. در این مسیر بیل گیتس به عنوان موسس و مالک غول دنیای فناوی، با شکست و موفقیت هایی همراه بوده که در ادامه به ۱۰ خرید بزرگ مایکروسافت اشاره می شود.
Activision Blizzard
بزرگترین خرید مایکروسافت تا به امروز شرکت Activision Blizzard بوده که مایکروسافت این شرکت را با مبلغ ۶۸.۷ میلیارد دلار در سال جاری میلادی خریداری کرده است. شرکت اکتیوی ژن بلیزارد یک توسعهدهنده و ناشر بازیهایی مانند Call of Duty بوده و مایکروسافت این شرکت را در راستای توسعه فعالیتهای خود در زمینه بازیهای XBOX خریداری کرده است. با این خرید مایکروسافت به سومین شرکت بزرگ بازیهای دیجیتالی دنیا پس از تنست و سونی از لحاظ درآمد تبدیل خواهد شد.
لینکدین
در سال ۲۰۱۶ مایکروسافت لینکدین را که یک پلت فرم کسب و کار اشتغال بود به ارزش ۲۶.۲ میلیارد دلار خریداری کرد.
Nuance
مایکروسافت در سال ۲۰۲۱ میلادی با پرداخت ۱۹.۷ میلیارد دلار شرکت Nuance را که در زمینه سلامت و هوش مصنوعی فعالیت دارد را خریداری کرد. مایکروسافت این شرکت را جهت توسعه کسب و کار خود در قبال خدمات به دولتها و شرکتها خریداری کرده است.
اسکایپ
در سال ۲۰۱۱ اسکایپ به عنوان یک سرویس چت تصویری و ارتباطات اینترنتی توسط مایکروسافت خریداری شد. در آن مقطع اسکایپ در تلفنهای همراه هوشمند ورود پیدا کرده و غول دنیای تکنولوژی برای خرید آن، ۸.۵ میلیارد دلار هزینه کرد.
ZeniMax
سال ۲۰۱۹ میلادی غول دنیای تکنولوژی ZeniMax را که یک استودیو تولید بازی است، خریداری کرد. در واقع مایکروسافت با این خرید، بازیهای این کمپانی که برای کنسول و رایانه شخصی بود، برای Xbox نیز ارائه میشود.
Github
مایکروسافت یک پلتفرم مدیریت کد منبع با نام Github را در سال ۲۰۱۸ به ارزش ۷.۵ میلیارد دلار خریداری کردن در آن مقطع بزرگترین خرید نرمافزار سازمانی با پشتوانه VC محسوب میشد.
نوکیا
سال ۲۰۱۴ مایکروسافت کسب و کار نوکیا را باهدف تبدیل ویندوز فون به برترین پلتفرم تلفنهای هوشمند خریداری کرد. غول تکنولوژی جهان با خرید ۷.۲ میلیارد دلاری نوکیا، یکی از بزرگترین شکستهای خود را تجربه کرد و دو سال بعد نوکیا را واگذارد کرد و ساختار تجارت تلفن همراه خود را تغییر داد.
aQuantive
این شرکت به عنوان یک شرکت مادر در زمینه خدمات بازاریابی دیجیتال و فناوری در سال ۲۰۰۷ به ارزش ۶.۳ میلیارد دلار توسط مایکروسافت خریدار شد. خرید aQuantive نیز به مانند نوکیا با شکست مواجه شده و مایکروسافت نتوانست در زمینه تبلیغات آنلاین از گوگل پیشی بگیرد.
Mojang
سال ۲۰۱۴ مایکروسافت ۲.۵ میلیارد دلار برای خرید Mojang که یک سازنده بازی آنلاین بود هزینه کرد. این محصول از خریدهای موفق مایکروسافت بود و همچنان در حال فعالیت است.
Visio
این شرکت در سال ۱۹۹۹ با ارزش ۱.۴ میلیارد دلار خریداری شد. شرکت نرمافزاری مستقر در سیاتل تا مدتها گران ترنی خرید مایکروسافت بود. visio نرمافزار رسم نمودار بوده و در حال حاضر به عنوان یکی از زیرمجموعههای آفیس مشغول به فعالیت است.
نظر شما