به گزارش کارآفرین نیوز، در این نشست دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین ضمن اشاره به اهمیت تامین مالی نوآوری در کشور، گفت: در نمودار رشد صنعت، سیستم تامین مالی شرکتهای دانشبنیان تا قبل از بلوغ شرکتها در کشور ایجاد نشده بود، اما با تاسیس صندوق نوآوری این مهم محقق شد.
دکتر بهاروندی بر ایجاد زنجیرههای تخصصی تامین مالی در کشور تاکید و در ادامه اعلام کرد: یکی از این زنجیرهها، مرتبط با اکوسیستم نوآوری کشور است که با شکلگیری آن، بسیاری از چالشهای مالی شرکتهای دانش بنیان رفع شده است.
پیش از صحبت های مدیرعامل بانک کارآفرین، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، از انتشار نخستین صکوک نوآوری به همت این صندوق و با ضمانت بانک کارآفرین برای شرکت دانشبنیان داروسازی دکتر عبیدی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: باید بر توسعه این اقدمات در حوزه سرمایهگذاری مشترک تاکید شود.
علی وحدت، ضمن اشاره به همکاری صندوق نوآوری و بانک ها به عنوان یکی از مصوبات طرح جهش تولید دانش بنیان، گفت: بر اساس ماده ۱۸ این طرح، امکان سرمایهگذاری مشترک بانکها با صندوق نوآوری فراهم شده است. ما معتقدیم با ایجاد جذابیتهای هر چه بیشتر در حوزه سرمایهگذاری، میتوان از ظرفیت موجود بانکها در حوزههای تخصصی بیشترین بهره را برد.
وی در ادامه افزود: همکاری و تعاملات صندوق نوآوری با شبکه بانکی کشور را خوب بوده و امروز با خوشحسابی شرکتهای دانشبنیان، اعتماد بانکها در اعطای تسهیلات و صدور ضمانتنامه برای این شرکتها جلب شده است.
همچنین در این نشست روحالله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری از ارتباط دو سویه صندوق نوآوری با بانک کارآفرین خبر داد و گفت: صندوق نوآوری خدمات متنوعی را برای تامین مالی شرکتهای دانشبنیان با همکاری شبکه بانکی کشور فعال کرده است.
نظر شما