بررسی استارت‌آپ‌های حوزه فین‌تک حکایت از این دارد که در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری در این حوزه افزایش یافته به گونه‌ای در حال حاضر ۲۶ هزار استارت‌آپ‌ در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

جذب ۱۸۸ میلیارد یورو سرمایه فین‌تکی تا ۲۰۲۴

به گزارش کارآفرین نیوز، فناوری مالی یا فین‌تک، به کاربرد نوآورانه فناوری در خدمت مالی گفته می شود. هدف آن افزایش قدرت تصمیم سازی و تصمیم گیری به مردم در حوزه خدمات مالی است.

استارت‌آپ‌های حوزه فین‌تک به‌ عنوان یکی از پُرطرف‌دارترین حوزه‌های سرمایه‌گذاری شناخته می‌شوند، بر اساس پیش‌بینی‌ها تا سال ۲۰۲۴ میلادی میزان جذب سرمایه استارت‌آپ‌های فین‌تکی به بیش از ۱۸۸ میلیارد یورو خواهد رسید.

فین‌تک به ۹ حوزه رگ‌تک (RegTech)، ولث‌تک (WealthTech)، اینشورتک (InsurTech)، پی‌تک (PayTech)، بانک‌تک (BankTech، لندتک (LendTech)، مدیریت مالی شخصی (PFM)، رمیتنس (Remittance) و پول‌های جدید، توکن‌ها و ارزهای رمزنگاری‌شده (CryptoCurrency) تقسیم می شود.

در سال های اخیر، میزان استفاده از خدمات فین‌تک در جهان روبه‌رشد بوده است، البته به دلیل برخی از عوامل نظیر میزان به‌ کارگیری از اینترنت، میزان اعتماد به تکنولوژی، اعتماد به دولت‌ها، رشد اقتصادی و ... درصد این به‌ کارگیری متفاوت است.

استارتاپ

تحقیقات حکایت از این دارد که پرداخت‌های دیجیتال بزرگ‌ترین بخش بازار فین‌تک بوده و ارزش آن تا سال ۲۰۲۴ حدود ۶۰ درصد رشد خواهد کرد.

استارتاپ

در حال حاضر از نظر توزیع فین‌تک در جهان سهم قاره آمریکا، ۱۰۶۰۵ استارت‌آپ، سهم اروپا، خاورمیانه و آفریقا ۹۳۱۱ استارت‌آپ و سهم آسیا و اقیانوسیه (غیر از خاورمیانه) ۶۱۲۹ استارت فین تکی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.