به گزارش کارآفرین نیوز، فناوری مالی یا فینتک، به کاربرد نوآورانه فناوری در خدمت مالی گفته می شود. هدف آن افزایش قدرت تصمیم سازی و تصمیم گیری به مردم در حوزه خدمات مالی است.
استارتآپهای حوزه فینتک به عنوان یکی از پُرطرفدارترین حوزههای سرمایهگذاری شناخته میشوند، بر اساس پیشبینیها تا سال ۲۰۲۴ میلادی میزان جذب سرمایه استارتآپهای فینتکی به بیش از ۱۸۸ میلیارد یورو خواهد رسید.
فینتک به ۹ حوزه رگتک (RegTech)، ولثتک (WealthTech)، اینشورتک (InsurTech)، پیتک (PayTech)، بانکتک (BankTech، لندتک (LendTech)، مدیریت مالی شخصی (PFM)، رمیتنس (Remittance) و پولهای جدید، توکنها و ارزهای رمزنگاریشده (CryptoCurrency) تقسیم می شود.
در سال های اخیر، میزان استفاده از خدمات فینتک در جهان روبهرشد بوده است، البته به دلیل برخی از عوامل نظیر میزان به کارگیری از اینترنت، میزان اعتماد به تکنولوژی، اعتماد به دولتها، رشد اقتصادی و ... درصد این به کارگیری متفاوت است.
تحقیقات حکایت از این دارد که پرداختهای دیجیتال بزرگترین بخش بازار فینتک بوده و ارزش آن تا سال ۲۰۲۴ حدود ۶۰ درصد رشد خواهد کرد.
در حال حاضر از نظر توزیع فینتک در جهان سهم قاره آمریکا، ۱۰۶۰۵ استارتآپ، سهم اروپا، خاورمیانه و آفریقا ۹۳۱۱ استارتآپ و سهم آسیا و اقیانوسیه (غیر از خاورمیانه) ۶۱۲۹ استارت فین تکی است.
نظر شما