آمارها حکایت از این دارد که استارت آپ‌های حوزه سرویس‌های تکنولوژی، مالی و سرویس‌های تجاری؛ مورد توجه شتاب‌دهنده‌ها در سال ۲۰۲۱ میلادی بوده‌اند.

۹ گرایش استارتاپی مورد علاقه سرمایه‌گذاران خطرپذیر

به گزارش کارآفرین نیوز، سرمایه گذار های خطر پذیر به سازمان های مدیریت مالی گفته می شود که بر روی استارت آپ های که دارای پتانسیل رشد بالا هستند، سرمایه گذاری می کنند، البته این گونه استارت آپ ها خود پُر ریسک محسوب می شوند.

اندازه این سرمایه گذاری ها، براساس تئوری خاص سرمایه گذاری و میزان رشد که از صنعت آن استارت آپ انتظار می رود، متفاوت است.

گزارش ها حکایت از این دارد که در سال ۲۰۲۱ میلادی صنعت سرویس های تکنولوژی مورد توجه سرمایه گذاران خطر پذیر بوده است، به عبارت سال گذشته میلادی، استارت آپ های این حوزه با رونق قابل قبولی مواجه شدند.

شتاب دهنده

سرویس های مالی، سرویس های تجاری و تکنولوژی سلامت نیز به عنوان سه بخش دیگر پُرمتقاضی در سال ۲۰۲۱ میلادی شناخته می شوند، که شتاب دهنده ها در آن اقدام به سرمایه گذاری کرده اند.

در میان قاره های جهان، بیشترین سرمایه گذاری در قاره آمریکای شمالی به دلیل حضور ایالات متحده مشاهده می شود، در واقع از آنجایی که شتاب دهنده های بزرگ جهان در این کشور حضور دارند، استارت آپ ها، در رویدادهای این سرمایه گذاران حضور پیدا می کنند.

پس از آمریکای شمالی، آسیا و اروپا نیز سهم بالایی در این سرمایه گذاری ها دارند.

در حوزه سرویس های تکنولوژی سهم آمریکای شمالی بیش از آسیا و اروپا بوده است، اما در حوزه سرویس های مالی، شتاب دهنده های آسیایی سرمایه گذاری بیشتری انجام داده اند.

همچنین در حوزه تکنولوژی سلامت و سرویس های تجاری سهم آمریکای شمالی بسیار بیشتر بوده و آسیا و اروپا سهم قابل توجهی نداشته اند.

گزارش فوق ۹ حوزه اصلی که شتاب دهنده های آن به دنبال سرمایه گذاری بوده را نشان می دهد و آنچه مشخص است، کسب و کاری که در این حوزه ها باشد، در آینده بسیار موفق خواهد بود

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.