به گزارش کارآفرین نیوز، سیم کارت های موبایل در یکی دو دهه اخیر به سرعت در فضای ارتباطات فراگیر شده و امروز اغلب افراد دستکم یک تا دو سیم کارت تلفن همراه را در اختیار دارند.
همچنین چند سال پیش بود که اپراتورهای تلفن همراه در ایران، قیمت سیم کارت را با ارقام بسیار نازل و حتی رایگان در اختیار مردم قرار دادند و از این طریق تحول بزرگی در استفاده مردم از سیم کارت های تلفن همراه ایجاد شد.
با این حال، تکنولوژی به سرعت در حال تغییر است و هر روز نسل جدیدی از فناوری ها در جهان ارائه می شود.
eSIM نسل جدید سیم کارت است که مبتنی بر نرم افزار بوده و ریزتراشه آن تحول یافته (تقریباً ۵×۶ میلیمتر، کسری از اندازه یک سیمکارت نانو) است که ابعادی بسیار کوچکتر از سیمکارت معمولی دارد.
این سیم کارت جدید به نوعی جایگزین سیمکارتهای فیزیکی میشود و گوشی موبایل را به شبکههای مخابراتی متصل میکند.
این سیمکارت الکترونیکی برخلاف سیمکارت فیزیکی در مادربورد گوشی موبایل یا هر دستگاه دیگر ثابت شده است.
در واقع، کاربر امکان نصب یا باز کردن eSIM را ندارد. البته تغییر شماره تلفن یا اپراتور با این نوع از سیمکارت هم امکانپذیر خواهد بود.
از مزایای این سیم کارت ها توانایی ذخیره داده ها است و به جای سیم کارت فیزیکی که به صورت دستی در دستگاه قرار می گیرد، eSIM به طور دائمی روی دستگاه تلفن همراه در کارخانه نصب می شود.
این قابلیت اطمینان و امنیت شبکه را بهبود می بخشد، در حالی که فضای مورد نیاز را نیز کاهش می دهد، زیرا نیازی به اتصال دهنده نسبتا حجیم نیست و انعطاف طراحی را افزایش می دهد.
به صورت کلی، استفاده از این نوع سیمکارت جدید هیچ تداخلی با ارتباطات مخابراتی قبلی کاربر ندارد.
نظر شما