رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور با اشاره به سوء‌استفاده و کلاهبرداری از شهروندان در پوشش سهام عدالت، به هموطنان هشدار داد.

ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت؛ شگرد تازه کلاهبرداران

به گزارش کارآفرین نیوز، علی محمد رجبی در تشریح این خبر بیان کرد: امروزه مجرمان سایبری از هر رویداد و یا خبری برای اقدامات مجرمانه خود استفاد می کنند و در راستای این موضوع شهروندان سطح آگاهی و دانش خود را به منظور مواجهه و مقابله با مجرمان سایبری افزایش دهند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت در سال ۱۴۰۱، مجرمان سایبری این بار با ارسال پیامک‌هایی با عنوان سهام عدالت، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند.

وی در ادامه گفت: در ابتدا با یک شماره خصوصی پیامکی از سوی مجرمان سایبری با عنوان " ثبت نام جاماندگان سهام عدالت " به قربانی ارسال می‌شود و بعد از آن کاربر را به صفحات فیشینگ هدایت و به دام می اندازند.

روش کلاهبرداران در ارتکاب این جرم

سرهنگ رجبی در این خصوص بیان کرد: به همراه پیامک لینکی به قربانی ارسال می‌شود که با کلیک بر روی آن، کاربر به یک سایت جعلی شبیه به سایت اصلی سهام عدالت هدایت می‌شود.

این مقام مسئول افزود: در مراحل بعد شخص کلاهبردار کاربر را با روش‌های مختلف از قبیل ثبت نام در سایت و یا پرداخت وجه و با عناوین مختلف به درگاه جعلی پرداخت، هدایت و پس از آن اطلاعات بانکی فرد به سرقت می‌رود و حساب وی نیز خالی می‌شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور یکی از راه‌های تشخیص پیامک جعلی را توجه به سرشماره پیامک‌های ارسالی عنوان کرد و گفت: پیامک‌های اطلاع رسانی از سوی ارگان‌ها و سازمان‌ها فقط با سرشماره و یا ماسک همان سازمان ارسال می‌شود و به هیچ عنوان با سرشماره شخصی ارسال نمی‌شود.

فیشینگ

این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: هیچگاه فریب پیامک‌های جعلی که از سوی افراد سودجو با سرشماره های ناشناس ارسال می‌شود را نخورند و بر بروی لینک های ارسالی نیز کلیک نکنند.

وی از عموم مردم خواست: برای پیگیری مواردی همچون سهام عدالت و ... به وب‌سایت‌ها و شماره های اعلام شده از سوی سازمان ها مراجعه نمایند و خبرهای مربوطه را نیز از طریق رسانه ملی و خبرگزاری‌های معتبر دنبال کنند.

علی‌محمد رجبی گفت: وب سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را با همکاران ما در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی در میان بگذارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =