محمدرضا نجفی منش در گفتگو با کارآفرین نیوز، در خصوص استفاده از ظرفیت دانش بنیان ها در صنعت قطعه سازی خودرو اظهار کرد: امکان استفاده از این شرکت ها در صنعت قطعه سازی وجود دارد، اما کار آسانی نیست و زمان بر است.
وی افزود: عمده صنایع کشور از جمله صنعت قطعه سازی، از ماشین آلات و مواد اولیه و بعضا دانش فنی خارجی استفاده می کنند و در اصل فقط در بحث تولید فعالیت دارند.
رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور ادامه داد: بنابراین، اگر قرار است از ظرفیت دانش بنیان ها در صنایع (از جمله صنعت قطعه سازی) استفاده شود، ابتدا باید این شرکت ها به طراحی و تولید و داخلی سازی ماشین آلات عمومی و تخصصی بپردازند و بعد از آن باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد که آیا امکان تولید مواد اولیه مورد نیاز در کشور وجود دارد؟ یا اینکه ظرفیت لازم برای قالب سازی و ابزار کنترل و... را در بحث دانش فنی داریم که این شرکت ها بتوانند روی این موارد تمرکز و فعالیت داشته باشند؟
وی اضافه کرد: بنابراین، برای اینکه دانش بنیان ها به صورت جدی در صنایع فعالیت داشته باشند، ابتدا باید تمام جزئیات مذکور را مورد بررسی قرار داده و به تقویت توان داخل در این زمینه بپردازند تا درماندگی تکنولوژیک از صنایع حذف شود و توان تولیدکنندگان نیز ارتقا پیدا کند.
نجفی منش تاکید کرد: شرایط لازم برای حضور دانش بنیان ها در صنایع مختلف وجود دارد و فقط لازم است این توان از بالقوه به بالفعل تبدیل شود و این شرکت ها پس از طی مراحل طراحی و تولید، محصول خود را از طرق مختلف معرفی کنند تا تولیدکنندگان و قطعه سازان هم از این امکانات در روند تولید بهره ببرند.
نظر شما