به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از رویترز، انگلیس به صورت یک جانبه تمام تعرفه ها را بر محصولات صادراتی اوکراین به این کشور را لغو می کند.
بر اساس این گزارش، دولت انگلیس اعلام کرد: پیرو اصل تجارت آزاد و کمک به اقتصاد اوکراین، تمامی تعرفه های موجود بر کالاهای صادراتی اوکراین به بریتانیا حذف خواهد شد و از این پس، کالاها با تعرفه صفر به انگلیس صادر خواهند شد.
این تصمیم در پی درخواست ولادیمیر زلنسکی؛ رییس جمهور اوکراین برای حذف تعرفه های موجود بر صادرات کالاهای اساسی مانند جو، رب گوجه، گوشت ماکیان، عسل و ...، و در جهت کمک به اقتصاد این کشور اتخاذ شده است.
آن ماری تریولیان؛ وزیر تجارت بین الملل انگلیس می گوید: در این جنگ، ما ثابت قدم کنار اوکراین ایستاده ایم تا بار دیگر اوکراین به عنوان یک کشور واحد و قدرتمند، روی پای خود بایستد.
دولت انگلیس اعلام کرد: پیش از این میانگین تعرفه ها بر واردات کالاهای اوکراینی حدود ۲۲ درصد بوده است. حذف تعرفه ها؛ اقدام دوجانبه نخواهد بود، اما دولت کیف نیز می تواند نسبت به اتخاذ تصمیم مشابه اقدام کند.
دولت انگلیس همچنین بر تشدید ممنوعیت های بیشتر بر کالاهای وارداتی از روسیه مانند تکنولوژی و کالاهای دریایی و ملزومات مرتبط با حوزه انرژی تاکید کرده است.
در هفته های گذشته، انگلیس از ممنوعیت واردات محصولات لوکس و گران قیمت روسیه مانند خاویار، محصولات چوبی و نقره و همچنین افزایش تعرفه ها بر لاستیک تا ۳۵ درصد خبر داده بود.
نظر شما