به گزارش کارآفرین نیوز، فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان به بالاترین سطح خود رسیده و هر روز دستاوردهای جدیدی در این حوزه رونمایی می شود و می توان گفت زندگی بشر بدون ارتباطات جدید، با اختلال جدی و مخاطره روبرو خواهد شد.
امروز بسیاری از نقاط مختلف جهان قادر هستند در قالب یک پلتفرم مشترک، اطلاعات خود را رد و بدل کنند و یافته های خود را به اشتراک عمومی بگذارند.
کارشناسان عقیده دارند در آینده ممکن است جنگ ها در جهان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات رخ دهد و به همین دلیل کشورهایی که نتوانند در این حوزه ها رشد کنند، متضرر خواهند شد.
همچنین یافته ها نشان می دهد که از طریق دانش بنیان ها، فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در ۵ حوزه ارتقا یافته اند.
این حوزه فناورانه نقشی موثر در توسعه کشورها و تامین امنیت روانی، جانی و اطلاعاتی جوامع دارد و دولتها در تلاشند تا با کمک فناوران خود در این حوزه، پیروز میدان مبارزات احتمالی آینده باشند.
در کنار این نقش کلیدی فناوریهای ارتباطات و اطلاعات و نرمافزارهای رایانهای، نباید از تاثیرگذاری این حوزه در تامین نیازهای جامعه هم غافل ماند.
چند سالی است که خدمات هوشمند و آنلاین در میان مردم رونق گرفته و بسیاری از خدمات بانکی، رفاهی، درمانی، آموزشی، خرید، فعالیت بنگاه ها و کسب و کارها مبتنی بر فناوری های اطلاعات و ارتباطات انجام می شود و اگر کشوری در این حوزه خود را به بازار جهانی نرساند؛ از دنیا جامانده است.
فناوری های ارتباطات و اطلاعات و نرم افزارهای رایانه ای از جمله حوزه هایی است که طی چند سال اخیر در ایران با کمک شرکت های دانش بنیان و خلاق رشد کرده و پاسخ گوی نیازها شده است.
حوزه فناورانهای که با تلاش این مجموعهها در ۵ عرصه پلتفرم، زیرساخت، امنیت فضای تبادل اطلاعات و صنعت انیمیشن و بازیهای ویدئویی رشد یافته است.
عرصه ای که در حال حاضر میزبان هزار و ۵۲۸ شرکت دانش بنیان و خلاق است و مجموعه های زیادی را در خود جای داده است.
نظر شما