به گزارش کارآفرین نیوز، علیرضا هادی با در مورد فرآیند اخذ مجوز استخراج رمز ارزها افزود: ماینرها امکان استقرار در شهرکهای صنعتی را داشتند که اخیرا این مورد نیز اصلاح شده است و در بنگاهها و واحدهای تولیدی موجود هم امکان اخذ مجوز و فعالیت دارند.
وی اظهار داشت: متقاضیان در سامانه بهین یاب ثبت نام میکنند و در همان سامانه مجوز صادر میشود. هم شخص و هم شرکت میتواند درخواست مجوز دهند و محدودیت خاصی در این مورد وجود ندارد.
هادی با اشاره به تسهیلگریها در این زمینه گفت: در مورد استقرار تجهیزات، باید دست کم به میزان ۱۰۰ کیلووات مصرف انرژی داشته باشند، پیش از این کف آن ۲۵۰ کیلووات بود که به ۱۰۰ کیلووات کاهش پیدا کرد. اگر هر ماینر ۲ کیلو وات توان مصرف کند قبلا باید ۱۲۵ ماینر استفاده میشد که بتواند کار خود را شروع کند اما الان با ۵۰ ماینر میتواند کار خود را شروع کند. یعنی مقداری کار را تسهیل کردهایم.
وی با بیان اینکه همچنین ماینرها امکان استقرار در شهرکهای صنعتی را دارند، تصریح کرد: اخیرا این مورد نیز اصلاح شده است و در بنگاهها و واحدهای تولیدی موجود هم امکان اخذ مجوز و فعالیت دارند.
مدیرکل دفتر سرمایهگذاری و امور طرحهای وزارت صمت خاطر نشان کرد: وزارت نیرو، ناجا و دستگاههای نظارتی با مزارع غیر مجاز برخورد میکنند. از وزارت صمت نیز اسامی افرادی را که درخواست مجوز دادهاند را میگیرند تا به استثنای آنها با بقیه برخورد شود. البته فقط کسانی که دارای پروانه بهرهبرداری هستند میتوانند استخراج رمزارز داشته باشند.
وی در مورد بازه زمانی مورد نیاز برای اخذ مجوز گفت: دو مرحله مجوز وجود دارد: جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری. جواز تاسیس بسیار سریع برای متقاضیان صادر میشود که برای بازه زمانی آمادهسازی زیرساختها تا زمان بهرهبرداری است. روزی که میخواهند بهرهبرداری کنند جواز تاسیس باطل شده و برای آنها پروانه بهرهبرداری صادر میشود. کسی میتواند رمز ارز استخراج کند که پروانه بهرهبرداری داشته باشد.
هادی در ادامه داد: بعد از وارد شدن اطلاعات متقاضی، سازمان صنعت معدن و تجارت استان اطلاعات را بررسی میکند و عموما خیلی سریع مجوز صادر میشود. روند درخواست مجوز بعد از روند صعودی قیمت بیت کوین افزایشی بوده است.
وی با اخطار در مورد آگهیهایی در مورد استخراج رمزارزها داده میشود خاطرنشان ساخت: گرفتن مجوز بسیار ساده است، مردم نباید گول کسی را که یک جواز تاسیس گرفته بخورند. گاهی میبینیم که در آگهیها مینویسند «دارای مجوز از وزارت صنعت» و برای «کلود ماینینگ» از مردم پول میگیرند یعنی میگویند به عنوان میزبان به جای مشتری استخراج کرده و کارمزد میگیرند.
هادی گفت: کسی که فاقد پروانه بهره برداری باشد و چنین کاری کند قطعا کلاهبردار است، کسی با جواز تاسیس حق چنین کاری ندارد. اگر کسی میخواهد در این زمینه فعالیت کند میتواند خودش سریعا مجوز بگیرد و نباید خود را گرفتار این نوع کلاهبرداریها کند.
نظر شما