سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با اعلام اینکه امروز یکشنبه آخرین مهلت ثبت‌نام متقاضیان جامانده برای دریافت یارانه است، گفت: برای نوزادان نیاز به ثبت‌نام نیست و اتوماتیک به لیست اضافه می‌شوند.

مهلت ثبت‌نام جاماندگان متقاضی یارانه تا پایان امروز

به گزارش کارآفرین نیوز، طیبه حسینی با اعلام اینکه شنبه و یکشنبه آخرین مهلت برای ثبت‌نام متقاضی جاماندگان یارانه‌ها مانده است، گفت: کسانی که تاکنون در این زمینه اقدام نکرده‌اند، تقاضای خود را در سامانه سازمان هدفمندی یارانه‌ها به نشانی MY.GOV.IR ثبت کنند.

وی اظهارداشت: پس از این مرحله، اطلاعات ثبت نام شده ها به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال می شود تا دهک بندی ها صورت پذیرد. پس از آن، در صورت واجد شرایط بودن افراد، یارانه کمک معیشتی به حساب افراد واریز می شود.

حسینی با اشاره به اینکه سازمان هدفمندی یارانه ها فقط کار ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه را بر عهده دارد، در خصوص تمدید زمان ثبت نام جاماندگان از دریافت یارانه، ادامه داد: تلاش می کنیم از طریق همکاری با وزارت ارتباطات، زمان ثبت نام را تمدید کنیم.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها با تاکید بر اینکه افرادی که تایید شوند، واریز یارانه از ابتدای طرح برای آنها صورت خواهد گرفت، افزود: کسانی که قبلاً یارانه دریافت می‌کردند و یارانه آنها قطع شده می‌توانند به عنوان متقاضی جدید و فرد مجرد ثبت‌نام کنند، اما اگر کسی با خانواده پدری باشد به عنوان فرد مجرد نمی‌تواند خانوار خود را جدا کند.

وی در مورد متولدان جدید گفت:‌ نوزادان به صورت سیستماتیک در همان خانوار اصلی ثبت‌نام می‌شوند و نیازی به مراجعه به سامانه نیست.

حسینی در پایان از مردم درخواست کرد:‌ کسانی که جامانده یارانه بوده و متقاضی دریافت یارانه هستند، در فرصت دو روزه باقیمانده نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =